Kultur og events

Statsministeren sender personlig hilsen til anbragte børn og unge på Årets Børnehjælpsdag 2021

Statsminister Mette Frederiksen er med Årets Børnehjælspsdag den 2. maj!

Årets Børnehjælpsdag 2021 er en hyldest til anbragte børn og unge i Danmark – deres håb og drømme. Den danske hjælpeorganisation Børnehjælpsdagen står bag.

Børnehjælpsdagens kendte ambassadører sætter gang i lang række sjove online aktiviteter, der finder sted LIVE. Alle er velkomne til at deltage. Anbragte børn og unge fra ca. 2800 plejefamilier og ca. 700 opholdssteder er særskilt blevet inviteret med.

I løbet af dagen vil der også være hilsner fra Børnehjælpsdagens unge ambassadører samt erhvervsleder Jacob Risgaard, kendt fra ‘Løvens Hule’ (DRTV). Fælles for dem alle er, at de er – eller har været – anbragt uden for hjemmet.

Årsdagen er rykket online som følge af Covid19. Se hele programmet her: www.bhd.dk/aarets-boernehjaelpsdag.

Årets Børnehjælpsdag 2021 bliver markeret søndag den 2. maj. Det sker ONLINE på Børnehjælpsdagens Facebook-side, kl. 09:30-15:30.

HØJDEPUNKT

Kl. 09:45 sender Statsminister Mette Frederiksen en personlig videohilsen til alle anbragte børn og unge i Danmark.

FAKTA OM ÅRETS BØRNEHJÆLPSDAG

Årets Børnehjælpsdag 2021 bliver markeret søndag den 2. maj. Det er den danske hjælpeorganisation, Børnehjælpsdagen, der står bag.

Årets Børnehjælpsdag er en hyldest og støtte til de anbragte børn og udsatte unge, som Børnehjælpsdagen arbejder for i Danmark. Disse unge mennesker bor typisk hos plejefamilier eller på opholdssteder.

Årets Børnehjælpsdag er blevet afholdt i København siden 1904. Alle busser flager i København og Frederiksberg kommune i anledning af denne særlige dag.

På Årets Børnehjælpsdag offentliggøres Børnehjælpsdagens årsplakat, der er skabt af kunstnerduoen Hvass&Hannibal. Plakattraditionen går tilbage til 1904.

Årets Børnehjælpsdag 2021 bliver præsenteret i samarbejde med MentorDanmark og med støtte fra blandt andre CoolUnite.

FAKTA OM ORGANISATIONEN BØRNEHJÆLPSDAGEN

Børnehjælpsdagen arbejder med at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Hjælpeorganisationen står bag en lang række indsatser, der opruster de unge menneskers sociale og personlige kompetencer, så de får bedre forudsætninger for at mestre deres eget liv. Sidste år fik 9.404 børn og unge på børnehjem og i plejefamilier direkte glæde af Børnehjælpsdagens arbejde.

Læs mere på bhd.dk og facebook.com/bornehjaelpsdagen

Kommentarer