Asferg

Purhus IF inviterer til 50 års jubilæumsreception

Purhus Idrætsforening kan i år fejre 50 års jubilæum for sammenlægningen af idræts-foreningerne i Asferg og Gassum, og i dag søndag markeres jubilæet ved en reception i Træningshuset i Asferg.

I år er det 50 år siden, at de to små idrætsforeninger i henholdsvis Asferg og Gassum besluttede at ’slå pjalterne sammen’ for at skabe en stærkere forening med bedre tilbud for lokalområdets børn og unge.

Jubilæet er blevet fejret hele året, startende med en kæmpefest i Træningshuset Asferg allerede i februar måned.

I løbet af året er jubilæet efterfølgende blevet markeret ved en række arrangementer i henholdvis Asferg og Gassum.

Punktum for jubilæet

I dag søndag den 8. december sætter man punktum for fejringen med en hyggelig eftermiddagsreception i Træningshuset klokken 15 til 17.

Her vil der være kaffe og jubilæumskagemand og tilmed et glas bobler til at fejre foreningen, som i dag står stærkere end nogensinde.

Klokken 16 er der indlagt underholdning med ballondyr, og mon ikke, der også vil blive sagt et par ord i løbet af de timer, arrangementet varer.

Alle er velkomne til at deltage, men især håber bestyrelsen at se både tidligere og nuværende medlemmer, foreningens samarbejdspartnere gennem årene og ikke mindst alle borgerne fra Gassum, Asferg og oplandet.

Kommentarer