Randers By

Pakhuset klar med program

Fifi Dong kommer endnu engang til Pakhuset i Randers. Pressefoto

Pakhuset i Randers har netop sendt programmet for 1. halvår på gaden. Et spændende program med lidt for enhver smag!

Man starter lørdag den 24. februar 2018 med et af årets helt store arrangementer nemlig Dansk Slager Parade 2018, hvor et udvalgt hold kunstnere, der repræsenterer den danske slager pop. Her i blandt Bjørn Tidmand, Gry Johansen, John Andersen, Lise Haavik, Lars Stryg, Anne-Mette Rix og Klaus. Sidste år blev en overvældende succes, med fuldt hus med masser af danseglade gæster.

Hele 4 arrangementer i marts

Den 13. -14. marts er der optakt til formel 1. Her fortæller racerkører John Nielsen og TV kommentator Jens Hansen om nye regler, ændringer og forbedringer, hvordan de enkelte teams er besat og hvad chancerne er for Kevin Magnussen.

Pakhusets berømte fiske- og vildtbuffet. Pressefoto

Den 21. marts og 18.april – byder på aftener hvor man kan opleve og nyde Pakhusets ”verdensberømte” fiske- og vildtbuffet. Under spisningen spiller Martin Pedersen hygge musik.

Den 23. marts er der akustisk koncert med Andreas Bo og hans trio. Her kan du opleve Andreas Bo fra en helt anderledes og dybere side. Der sættes nemlig fokus på musikken med pop/rock/folke-sange.

Indtil sommer

Den 6. april er der intimkoncert med Ann-Mette Elten Duo, På slaget 12. Her vil publikum, helt tæt på, opleve et udvalg af alle de kendte sange ” Hjem til Århus”, ”Ude på det blå ocean”, ”Ta kærsten i hånden” og ”jeg elsker dig som vinden blæser.”

Festlige og fornøjelige Tørfisk kommer på besøg i Pakhuset den 14. april. Nærmere præsentation skulle være unødvendig. Det er underholdning med typisk vestjysk charme, som ikke er til at stå for.

Den 25.maj er Fifi Dong på programmet i Pakhuset. Publikum kan godt glæde sig til igen at kunne skråle med med på alle de kendte Gasolin og Kim Larsen numre.

Den 8. juni er overskriften Fest– Fisk – Fadøl – Fællessang med Den Danske Mafia. Oplev John Mogensens udødelige sange fortolket som rock klassikere. Mogensens sange fra en lidt mere partyorienteret vinkel end man er vant til. Kort sagt et frisk pust, med et klart mål med musikken – fest, råhygge og fællessang.

Lørdag den 23. juni bliver en hyggelig Skt. Hans aften i Pakhuset, hvor du kan gå ombord i et hav af udsøgte delikatesser i de imponerende fiske- og vildtbuffeter og høre Morten Simonsen spille hyggelig musik. Efter spisningen kan du nyde en dejlig midsommer- og sankthans aften på Tronholmen, med båltale og det store sankthans bål.

Man kan læse meget mere om de enkelte arrangementer her – hvor man også kan bestille billetter.

Kommentarer