Kultur

Fussingø-gruppen genoptager den traditionelle juleudstilling på slottet

– Nu bliver der endelig Jul på Slottet igen. Efter sidste års trængsler kan vi nu se frem til igen komme i den rette julestemning, når Fussingø Slot åbner dørene for det traditionsrige julemarked 27.-28. november, lyder det forventningsfuldt fra Jytte Thomsen, der er koordinator for arrangementet.

Som traditionen byder, vil julepynten og misteltenen være hængt op i de højloftede stuer, der vil være nisser overalt og pynt på juletræet, mens englene hænger smukt i de høje vinduer.

I det store køkken dufter der hele weekenden af julegløgg og æbleskiver. De fingernemme små og store gæster kan klippe deres egen julepynt efter skabeloner på de mange farvestrålende kartonner.

Lørdag fyldes slottet med julemusik fra fløjte og saxofon og søndag vil koret Tune It gøre stemningen intens med deres smukke stemmer. I slottets lune stuer vil boderne byde på smukke, unikke og spændende ting: En verden med små træfigurer, luffer i hundeuld, smykker i nyt materiale, blomster i crepepapir og meget mere.

Til den søde tand er der marmelade og saft, flødeboller og chokolade og lækkert bagværk. Ingen juleudstilling uden juledekorationer, pileflet og brændte mandler. Udstillerne vil give gode råd og ideer til pakkekalender og mandelgave.

Juletombolaen har mange fine gevinster og gode chancer for vinderlod til dem, der har lyst til at prøve lykken. Og som sædvanlig sælger julecafeen kaffe, the, sodavand, varm julegløgg, lune æbleskiver og lækre klejner.

Entréen er stadig kun 30 kr. og der er gratis parkering på slottets parkeringsplads.

Kommentarer