Randers By

Flere anholdte ved beværtning i Randers

En dørmand på en bar på Middelgade i Randers C kontaktede natten til fredag kl. 00.01 politiet, efter han havde tilbageholdt en 18-årig mand, som havde spyttet på ham.

En patrulje kørte til stedet, hvor dørmanden forklarede, at han havde meddelt den 18-årige, at han ikke måtte komme ind på stedet, fordi han var for fuld. Det var den 18-årige blevet sur over og havde spyttet dørmanden i ansigtet.

Betjentene overtog den 18-årige, som blev anholdt og sigtet for vold.

Senere omkring kl. 2.50 skabte en 25-årig mand uro på samme bar, og da dørmændene ville bortvise ham, slog han ifølge dørmændene ud efter den ene af dem. Han blev derfor tilbageholdt, og da politiet kom frem, blev den 25-årig sigtet efter restaurationsloven.

En 26-årig ven til den 25-årige opførte sig aggressivt og efterkom ikke politiets anvisninger, og han blev derfor anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. Den 26-årige havde en mindre mængde kokain på sig og blev derfor også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Kl. 3.45 blev endnu en mand anholdt på samme sted. Denne gang var det en 24-årig mand, som kom med flere nedladende kommentarer til en patrulje, som han også gav en ”fuckfinger”. Han blev sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Kommentarer