Sønderbæk

Vognmand i Sønderbæk vælger klimavenlig Volvo

Vognmand Henrik Hyltoft i Sønderbæk har netop fået leveret en af Volvo’s helt nye generation af trækkere – en Volvo FH 500 TC 6×2, som ifølge de tekniske oplysninger kan spare op til 7% på brændstofsiden – hvilket bliver til mange penge og meget sparet CO2 på de lange stræk.

Lastvognen er en af de første i Danmark, der er leveret med Volvos nye turbocompound-motor og det er Hans Pedersen fra Volvo Truck Center i Randers, der har stået for leveringen.

Volvo Trucks’ FH-serie har i mere end et kvart århundrede været blandt de dominerende lastbilserier til fjerntransport, og for at styrke sig yderligere i det stærkt konkurrenceprægede segment, lancerer Volvo nu en ny teknologi på 13 liters motoren – en teknologi som både er nyudviklet og set før.

Den nyeVolvo FH med den nye I-Save-pakke, så kan han ifølge Volvo se frem til en brændstofbesparelse på op til 7%. Heraf tegner den nye Turbo Compound-motor sig for 4% besparelse (Adblue medregnet), mens den anden del af I-Save-pakken står for de sidste 3%.

Hyltofts Volvo er desuden leveret med I-See Fuel Save software, Globetrotter førerhus, VEB+ motorbremse, Work Remote-fjernbetjening, Xenon-lygter og Norge-bogie. Den er opbygget med hydraulikanlæg, komplet alu-afdækning samt chassisskørter.

 

Kommentarer