Debat og politik

Vi skal altså oppe os på Erhvervsområdet

Daniel Madié: Konservative vil genoprette erhvervsudvalget.
Debatindlæg af Daniel Madié,
Borgmesterkandidat for Det Konservative Folkeparti i Randers

Æv, æv og 3 gange æv. Det vælter ind med dårligdomme. Jeg tør knapt tage udenlands eller til hovedstaden for at passe mit arbejde. For når jeg så kommer hjem igen, er der analyser og målinger, der sender min fødeby i dørken.

Senest på erhvervsområdet. Nu er gevinsterne fra det tidligere velfungerende erhvervsudvalg – senere erhverv- og landdistriktsudvalg, der blev afskaffet i 2015 væk. Og den forbedring vi så i forskellige erhvervsklima undersøgelser er nu vendt til flere ganges fald.

Konservative vil efter valget søge flertal blandt byrådets partier til, at vi genopretter erhvervsudvalget som mod vores vilje blev sløjfet. Det er tvingende nødvendigt for en kommune af Randers’ størrelse, at der altid er en klar prioritering af og en åbenhed omkring vores erhvervspolitik.

Med ”førertrøjen” i erhverv- og landdistriktsudvalget, og stemmegiver til flere kommunale budgetter, lykkedes det i flere omgange De Konservative at sænke de specielle skatter, som virksomhederne i Randers betaler (dækningsafgiften). Vi er  det hidtil eneste borgerlige parti, der har præsteret det. Vi var med til at skabe afdelingen på kommunen, som med stor succes tager sig af alle erhvervsmæssige henvendelser, så kommunikationen med virksomhederne får flotte karakterer i dag. Mange andre tiltag blev taget, og det ved erhvervslivet i kommunen. Randers gik i årene efter alle tiltagene også frem i målingerne fra både DI og Dansk byggeri. Det er så slut nu…

Kære erhvervsliv. Konservative ikke blot taler, vi gør det også! Vi har direkte bevist det mange gange. Vi råber ikke så højt, det er ikke vores stil, men vi er her og vi arbejder. Tak også for jeres støtte.

Kommentarer