Randers By

Venstreprofil i Randers Christina Kjærsgaard skifter til Konservative

På dagen, hvor der er nøjagtig ni måneder til Kommunalvalg 2021, skifter byrådspolitiker Christina Kjærsgaard parti fra Venstre til Det Konservative Folkeparti.

Årsagen til skiftet begrunder Christina Kjærsgaard med, at hun ikke længere kan se mig selv i flere af de beslutninger, som Venstres nuværende formand Jacob Ellemann Jensen har taget. Det gælder blandt andet hele forløbet omkring tidligere næstformand i Venstre Inger Støjberg, Politiforliget som Venstre ikke blev en del af, Minksagen, som hun mener, Venstre ikke håndterede elegant og endelig MeToo sagerne, hvor hun efterspørger en mere nuanceret debat.

– Jeg skifter parti, fordi Venstres Byrådsgruppes holdninger og mine igennem de sidste halvandet år ikke altid har været forenelige. Jeg har efter megen overvejelse, over en længere periode nu truffet beslutningen om at skifte parti til Det Konservative Folkeparti, som jeg fremadrettet vil repræsentere i Randers Byråd, lyder det fra den markante byrådspolitiker.

– At skifte parti er ikke et nemt valg for en politiker, men dette er en velovervejet beslutning, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det er den rigtige, hvis jeg skal have mulighed for at gennemføre den politik, jeg står for lokalt. Jeg håber, at mine vælgere ved, hvad jeg står for. Det ændrer sig ikke, fordi jeg skifter parti. Mine grundholdninger forbliver de samme, fastslår Christina Kjærsgaard.

– Jeg ser frem til et tættere samarbejde med Daniel Madie og Det Konservative Folkeparti´s bagland i Randers.
Jeg kender Daniel som mangeårig konservativ byrådspolitiker i Randers Kommune, og vi bliver et stærkt borgerligt team og jeg glæder mig helt vildt til samarbejdet. Samtidig ønsker jeg Venstre i Randers held og lykke med deres politiske projekt. Vi vil fortsat være gode kollegaer i Randers Byråd, lyder det til slut fra det nye konservative byrådsmedlem.

Ud over sit sæde i byrådet er Christina Kjærsgaard næstformand i Skole- og Uddannelsesudvalget og medlem af Sundhed-, Idræts- og Kulturudvalget.

Kommentarer