Havndal

Velfærdslisten sætter fokus på den nordøstlige del af Randers Kommune

Borgermødet i Dalbyover Kro er ét ud af en snes planlagte borgermøder frem til august i år.

Pressemeddelelse indsendt af Velfærdslisten 

Efter en række velbesøgte borgermøder det seneste halve år, hvor der er blevet sat fokus på forskellige politiske emner og lokalområder, har Velfærdslisten valgt at sætte fokus på den nordøstlige del af Randers Kommune, når listen afvikler sit næste borgermøde tirsdag d. 24. januar kl. 19.00 på Dalbyover Kro.

Emnet for borgermødet stiller spørgsmålet ”Hvad har vi brug for i Gjerlev, Dalbyneder, Udbyhøj, Øster Tørslev, Dalbyover, Råby, Enslev og Havndal?”, og mødet indledes med et oplæg af direktøren for Overgaard Gods og formand for Havndal-Udbyneder Idrætsforening Claus Berggren, der vil tale om nødvendigheden af at holde liv i lokalområderne og de lokale institutioner.

– Vi håber, at vi på Dalbyover Kro får et borgermøde med en lige så konstruktiv og inspirerende debat, som vi har oplevet i forbindelse med de fleste af efterårets borgermøder, siger organisationskoordinator i Velfærdslisten, Per Schultz-Knudsen, Fårup.

Efter oplægget bliver det muligt for alle mødedeltagere at komme med deres bud på, hvad området i den nordøstlige del af Randers Kommune har brug for.

– Det er borgerne i Randers Kommune, som skal bestemme udviklingen. Ikke hverken et snævert byrådsflertal eller forvaltningscheferne. Formålet med borgermøderne er at give alle borgere i Randers Kommune mulighed for at komme med deres visioner på de områder, som især interesserer den enkelte, og dermed få direkte indflydelse på den politik, der skal føres her i kommunen efter næste byrådsvalg, konstaterer Henrik Hald, Tvede, listesekretær i Velfærdslisten.

Velfærdslisten har ambition om at holde borgermøder i alle dele af Randers Kommune. Senere følger der blandt andet borgermøder i Sønderbæk, Mellerup, Bjerregrav, Hald, Fårup, Stevnstrup og Spentrup.

Bortset fra juli planlægger Velfærdslisten frem til august to borgermøder hver måned – et i Randers og et i en af oplandsbyerne. Årets første borgermøde blev holdt 2. januar i Randers og handlede om forholdene for handicappede og psykisk sårbare.

Sideløbende med debatterne og de input, der kommer på borgermøderne, arbejder styregruppen for Velfærdslisten med at formulere et politisk valgprogram for listen.

Midtjylland.

Vil du følge med i nyhederne fra dit lokalområde? Så gå på Facebook og giv et “synes godt om” til Randers Netavis her

Kommentarer