112

Vaks medarbejder fra XL Byg Nyborgvej fik stoppet butikstyv

Foto: Kim Matthäi Leland

Tirsdag kl. 16.13 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at flere personer havde tilbageholdt en mand, der havde stjålet varer fra XL Byg på Nyborgvej i Randers SV.

Det var en medarbejder hos tømrermesteren, der er nabo til byggemarkedet, det spottede manden, da han var i færd med at tage nogle varer ud under hegnet. Medarbejderen konfronterede manden, der skyndte sig at lægge varerne op på sin scooter og forsøgte at køre fra stedet.

Medarbejderen gik dog ind foran scooteren og fik taget nøglerne ud, så han ikke kunne køre videre. Herefter fik hun tilkaldt nogle af sine kollegaer, der kom og hjalp med at tilbageholde manden. Da de kunne se, at varerne formentlig var stjålet i XL-byg, kontaktede de butikschefen, der også kom til stedet og bekræftede, at varerne var fra hans butik.

Kort efter ankom politiet og visiterede den 54-årige mand, der blev fundet i besiddelse af to røgalarmer, en dørklokke og en boremaskine, som han havde stjålet i XL-byg, hvorefter han havde placeret varerne ved hegnet med henblik på at afhente dem fra den anden side af hegnet.

Alle varerne blev leveret tilbage til XL-byg, og den 54-årige mand blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

Kommentarer