Mellerup

Ulykken ved Mellerup opdateret: To kvinder reddede sig selv op. Mands tilstand uvis.

Se billedserie

Det var to kvinder og én mand som var involveret i dramatikken ved Kanaløen i Mellerup. De var sejlet ud i en båd, og var af endnu ukendte årsager havnet i vandet.

Inden redningsmandskab fra Beredskab & Sikkerhed nåede frem, havde en redningshelikopter været over ulykkesstedet, hvor en mand blev bjærget. Han blev fløjet til Aarhus Universitetshospital i Skejby. Hans tilstand er i øjeblikket ukendt.

Kort tid efter ankom en lægehelikopter fra Skive, som netop havde forladt Endelave i forbindelse med en anden drukneulykke. Da en lægeambulance fra ankom fra Randers, kunne lægehelikopteren hurtigt forlade stedet igen.

Ifølge beredskabsinspektør Niels Henrik Nielsen var det lykkedes de to kvinder selv at komme op i båden. Da Beredskab & Sikkerhed kom til stede med en gummibåd, sejlede de ud til kvinderne i båden, og redningsmandskabet sejlede båden i land.

En ambulance stod klar, og den kørte kvinderne til nærmere undersøgelser på Regionshospitalet i Randers.

Herefter gik det tilstedeværende politi i gang med afhøring af vidner og de pårørende, som var til stede.

Ulykken og de mange udrykningskøretøjer og to helikoptere tiltrak sig mange nysgerriges opmærksomhed.

PRÆCISERING af “drukneulykke”: Beredskab og Sikkerhed karakteriserer det altid som en drukneulykke, når mennesker er til fare i vand. Derfor vil betegnelsen “drukneulykke” være nævnt, selvom der ikke er eller bliver tale om dødsfald.

Randers Netavis følger op på sagen, når der er nyt.

Kommentarer