Harridslev

TV-optagelse når udviklingsplan for Landsbyklyngen Kronjylland præsenteres onsdag

Borgermødet finder sted onsdag 30. maj kl. 19.00 i Korshøjcenterets Cafeteria med indgang fra Kastanievej 3 i Harridslev.

Det bliver med TV2 Østjylland på besøg, når Landsbyklyngen Kronjylland i morgen onsdag den 30. maj inviterer alle interesserede til borgermøde kl. 19.00, hvor den kommende udviklingsplan for klyngesamarbejdet, vil blive offentliggjort og præsenteret.

Mødet finder sted i Korshøjcenterets Cafeteria med indgang fra Kastanievej 3 i Harridslev.

På mødet vil deltagerne få overblik over udviklingsplanen og få et eksemplar med hjem.

Læs også: Sådan startede det i 2016

Borgerne får også mulighed for at være med til at sætte aktiviteter i gang, samt høre om muligheden for at modtage midler i næste runde af borgerbudgetteringen. De første beløb er allerede fordelt. 35.000 kroner gik til Food Festival, og andre 35.000 kroner er tildelt et e-sportsprojekt.

TV2’s regionale stationer har blandt andet nomineret Landsbyklyngen Kronjylland til at gå videre i konkurrencen om at blive årets ”Fantastiske Fællesskab” og vinde Tuborgfondets- og Lokale og Anlægsfondens pris på 50.000 kroner, og ikke mindst muligheden for at gå videre til landsfinalen, hvor prisen er 100.000 kroner.

Onsdag eftermiddag kommer TV2OJ og filmer i forbindelse med foodfestival, kogræsserlauget, e-sport, stien i Harridslev – og om aftenen filmes der i første del af borgermødet.

Efterfølgende vil der hen over sommeren blive produceret små portrætfilm om hver af de nominerede fællesskaber, og til september vil alle kunne stemme på, hvem der skal vinde TV2OJ‘s regionale pris og gå videre til landsfinalen.

Læs også: Ildsjæle kæmper for Krafcenter Korshøj

Landsbyklyngen Kronjylland tæller byerne: Tvede, Harridslev, Støvring, Lindbjerg, Linde, Mejlby, Albæk, Østrup, Vestrup, Gimming, Tjærby og Mellerup.

Bestyrelsen og klyngerådet opfordrer alle til at møde talstærkt op og bakke op om samarbejdet i landsbyklyngen.

Kommentarer