Havndal

Trængsel på byrådsmøde i Havndal

Se billedserie Der var trængsel af både borgere og presse på byrådsmødet i Havndal. Foto: Pressebillede, Randers Kommune.

Drengenes gymnastiksal på Havndal Skole var mandag eftermiddag omdannet til en åben mødesal for Randers Byråd, som var rykket ud af de vante rammer i det gamle rådhus Randers.

Mødet var planlagt til at starte klokken 16.00, men et stort fremmøde af borgere, heraf mange plejefamilier i Randers, betød, at der reelt ikke var plads til alle i salen, og der gik et kvarter over tiden, inden borgmester Claus Omann kunne byde velkommen.

Ideen med at holde byrådsmødet på landet kommer fra Landdistriktsudvalget. Dette udvalg holder halvdelen af sine møder på landet, og det var på baggrund af erfaringer herfra, at byrådet valgte at placere et møde i Havndal.

– Det handler om, at vi gerne vil give noget anerkendelse, og at vi gerne vil give noget opmærksomhed til vores landdistrikter, siger formand for Landdistriktsudvalget i Randers Kommune Lars Søgaard

Byrådsmødet på Havndal Skole fik på grund af de næsten 100 fremmødte borgere nærmest karakter af et folkemøde, og blev også undervejs afbrudt af en god times tid, hvor der blev budt på sandwich og sodavand – og en snak med politikerne.

Kommentarer