Gjerlev

To indbrudstyve standset med tyvekoster i bilen

Foto: Kim Matthäi Leland

Østjyllands Politi har i sommerferieugerne ekstra fokus på indbrud, da antallet af indbrud desværre ofte stiger, når folk er afsted på ferie. Tirsdag aften gav det pote, da en patrulje kl. 22.00 standsede en bil med to indbrudstyve.

De to mænd kørte i en bil, der svarede til beskrivelsen af en anden bil, der var efterlyst i forbindelse med et tyveri fra en byggeplads ved en skole i Ørsted i weekenden. Her var der blevet stjålet flere ruller tagpap. En tilsvarende bil var desuden set på en byggeplads på Skolevej i Assentoft, hvor der havde været indbrud og tyveri flere nætter i streg.

To betjente spottede bilen på Hadsundvej i Gjerlev ved Randers tirsdag kl. 22.00 og bragte den hurtigt til standsning. I bilen sad to mænd på 20 år, og bag i bilen lå flere ruller med tagpap, så de to mænd blev anholdt og sigtet for tyveri.

Den ene mand havde desuden en pose i lommen med en mængde narko, som han også blev sigtet for besiddelse af, før de begge blev taget med på stationen til yderligere afhøring.

Kommentarer