Livsstil og forbrug

Tæt ved 10.000 besøgende lagde vejen forbi Boligmessen i Arena Randers

Tilbagemeldinger fra både publikum, udstillere og arrangør viser, at weekendens Bolig & Livsstilsmesse har været en succes. Her er det Kristina Begtrup Pedersen, indehaver af Hun & Hund. Fotos: Randers Netavis.

Weekendens Bolig & Livsstilsmesse i Arena Randers betegnes af både messeudstillere og arrangør Compass Fairs, som en succes. 9.703 personer i alle aldre havde fundet vej til Arena Randers fordelt med cirka lige mange besøgende lørdag og søndag.

Projektleder for messen i Randers, Malene Holm Patzer fra Compass Fairs, er særlig glad for at Randers igen er på landkortet med en forbrugermesse.

– Da vi besluttede at stable en messe på benene i Randers, var det med bevisthed om, at byen ikke har haft traditionen de sidste fire år. Men vores tema og koncept blev fra starten godt modtaget, og muligheden for afholdelse i den næsten nye Arena Randers, gav os en god forhåndsfornemmelse, fortæller Malene Holm Patzer.

Malene Holm Patzer, projektleder hos Compass Fairs, glæder sig over, at Randers igen er på landkortet med en forbrugermesse. Foto: Randers Netavis.

– Vi er jo særligt stolte af, at der har været stor opbakning og booking af stande fra lokale aktører. Det gør messen særligt relevant for de besøgende, og udstillerne har en god mulighed for at nå ud til mange potentielle kunder hen over en hel weekend, hvor der er god tid til at tale med hver enkelt.

Kristina Begtrup Pedersen, indehaver af Hun & Hund fra Støvring nordøst for Randers, er en af de lokale udstillere, og tilmed nystartet virksomhed. Hun fortæller her om sine første erfaringer med messedeltagelse:

– Jeg vil allerførst rose arrangørerne for en yderst professionel forberedelse og afvikling af messen. Jeg startede virksomheden i april, og har aldrig stået på messe før, men vi er blevet guidet og rådgivet hele vejen, så jeg følte mig 100% klar lørdag morgen, da de første gæster besøgte standen.

– Dernæst kan jeg sige for vores eget vedkommende, at vi har haft et par gode dage. Vores koncept er meget smalt, men trods det, har vi haft mange interesserede besøgende og har samtidig haft et godt salg direkte fra standen. Nu skal vi hjem og evaluere udbyttet i forhold til den tid og de omkostninger, vi bruger på deltagelse, men jeg har en god fornemmelse af, at vi kommer igen.

Randers Netavis fik lejlighed til at tale med flere både nye og mere erfarne udstillere. Over en kam er der positive tilkendegivelser over, at Randers igen er på messekalenderen

Kommentarer