Mellerup

Succes for første Food Festival i Kronjylland

Se billedserie Det var en tilfreds Bent Jensen Glad, der kunne konstatere, at første udgave af Food Festival Kronjylland blev en succes.

Mellerup Efterskole var lørdag ramme om Landsbyklyngen Kronjyllands nye Food Festival, som tiltrak op imod 500 besøgende fra både den nære omegn og hele Randers.

Festivalens primus motor Bent Jensen Glad levede fuldt op til sit efternavn, da Randers Netavis mødte ham lørdag middag, hvor det summede af liv blandt udstillerne i efterskolens sportshal.

– Vi er meget tilfredse med både antal besøgende og antal udstillere, fortæller Bent Jensen Glad, som oplyser at med den seneste uges eftertilmeldinger kom antallet af stande op på 36.

– Det er over al forventning. Vi har jo slået os op under navnet Food Festival, men der er faktisk flere, som har meldt sig til med præsentation af kunsthåndværk og hobbyaktiviteter.

Fra idé til hurtig handling

Landsbyklyngen Kronjylland besluttede i foråret at iværksætte en række aktiviteter med det formål at gøre sig synlig som et aktivt og attraktivt område at bo i. Food festivalen var én af idéerne, og frem for lange beslutningsprocesser og behovsanalyser, tog man hurtig beslutning og satte dato for festivalen til den 15. september. Man fristes til at sige som et kendt sportsmærke: “Just do it”.

Landsbyklyngen er et samarbejde mellem landsbyerne Albæk. Tjærby, Østrup, Vestrup, Harridslev, Mellerup, Støvring, Tvede, Lindbjerg, Linde, Mejlby, Gimming og Lem.

– Det er dejligt at se den mangfoldighed, som områdets virksomheder og foreninger kan fremvise, siger Bent Glad, der optimistisk bedyder, at festivalen vil komme igen i 2019.

Kommentarer