Fussingø

Strikkeweekend på Fussingø Slot

Den forestående strikkeweekend er en gentagelse af sidste års succes, hvor en række garnforhandlere, designere og aktive strikkere i fællesskab udfyldte de indbydende rammer på slottet. Arkivfoto.

Strikning og hækling er en hobby, som mange danskere har taget til sig i de senere år. Den udøves af både mænd og kvinder, som oplever, at hobbyen ikke kun er kreativ, men også godt for helbredet.

Fussingøgruppen inviterer alle, som interesserer sig for strikning og hækling, til en hyggelig weekend på Fussingø Slot.
Arrangementet finder sted i dagene 3. – 4. november i tidsrummet klokken 10 – 16.

Den forestående strikkeweekend er en gentagelse af sidste års succes, hvor en række garnforhandlere, designere og aktive strikkere i fællesskab udfyldte de indbydende rammer på slottet.

– Efterår og vinter er strikke- og hyggetid, så vi håber, at mange også i år vil finde vej til Fussingø og blive inspireret af de mange tilbud, siger Birthe Balsby fra Fussingøgruppen.

Der er i år forhåndstilmeldt 15 udstillere.

Hun tilføjer, at der i år som noget nyt gennemføres 2 workshops om søndagen, hvor Helga Jóna Thurunnardottir – lærer på Skals Højskole for design og håndarbejde – vil vise, hvordan man starter et sjal og patentstrikning med 2 farver. Den del af arrangementet kan man deltage i ved at tilmelde sig til Birthe Balsby på tlf. 51 87 25 43 eller e-mail: birthe.balsby@nempost.eu

I år strikkes der også små gaver til børn, der er så uheldige at skulle transporteres i enambulance eller lægehelikopter, og har brug for lidt trøst undervejs.

De tilmeldte designere og forhandlere vil opstille stande, hvor der kan købes garn og strikkekit og i enkelte tilfælde færdige varer. På www.fussingoeslot.dk kan man allerede læse om udstillerne og deres varer.

Som ved lignende arrangementer vil der i slottes stueetage være mulighed for at købe kaffe og lækker kringle.

Kommentarer