Livsstil og forbrug

Stort besøgstal på Bolig og Livsstilsmessens førstedag

Lørdag klokken 10.00 slog Arena Randers dørene op til den nye Bolig og Livsstilsmesse “Boligdage”, og allerede fra start var der stort rykind fra nysgerrige randrusianere, som har måttet undvære en lokal messe i Randers i tre år.

Det var da også en tilfreds Martin Boilesen, salgs- og marketingchef for arrangøren bag messen Compass Fairs, som Randes Netavis mødte på messegulvet lørdag eftermiddag.

– Vi er meget glade for den måde, vi er blevet modtaget på i Randers. Både af det nye Arena Randers og selvfølgelig også af den store publikumsinteresse, der har været allerede fra morgenstunden her på førstedagen.

For publikum er der da også nok af inspiration at hente på messens 92 udstillerstande, som tæller mange lokale virksomheder.

Randers Kommune er også at finde på messen, hvor borgerne kan få et indblik i Flodbyen Randers, Nordbyens mange muligheder, andre byprojekter, samt hvordan borgerne i fællesskab holder kommunen ren og affaldssorterer.

– Vi har oplevet er meget stor interesse for byens projekter, og der har været fuldt hus på standen siden messen åbnede, fortæller kommunikationschef Karen Balling Radmer.

Et af lørdagens store trækplastre var den kendte tv-vært Cecilie Hother, der ud over at af have en stand med sin egen smykkekollektion GAIA, havde et indlæg på scenen i hallen.

Et andet indæg på scene var fra virksomheden Fit4more, som blandt andet fortalte om, hvordan man booster den sunde livsstil.

Messen fortsætter søndag fra klokken 10 – 16 i Arena Randers.

Kommentarer