Hald

Hald har taget byens nye aktivitetsplads i brug

Se billedserie Den nye aktivitetsplads ligger naturskønt i udkanten af Hald. Aktivitetspladsen bliver flittigt brugt af lokale børn og barnlige sjæle; men også mange udefra besøger den for at boltre sig i de rustikke legeredskaber. Foto: Finn Chr. Larsen. Se flere billeder i galleriet

Selvom en officiel indvielse må vente, så har Hald-borgerne – og ganske mange andre – allerede indtaget byens nye aktivitetsplads, som er et udkommet af udviklingsprojektet ”Handlekraft i Hald” og med støtte fra blandt andet Trafik-, Bolig- og Byggestyrelsen.

En ny stor aktivitetsplads er nu skudt i gang,  og den bruges allerede flittigt af byens borgere, men også  gæster fra både Randers og omkringliggende byer har fået øje på den nye attraktion i Hald.

Indvielsen er udskudt

Pladsen åbnede allerede for et par uger og på grund af Covid-19 uden større festivitas.

– Den gemmer vi til næste år, hvor der forhåbentlig er mere coronafred, lyder det fra Lokalrådsformand Svend Erik Kjær Nielsen.

Men alle borgere i Hald og fra hele området og i alle aldre kan nu boltre sig i svævebane, gynger, legehus for de små, i karruseller, multigynge, tarzanbane, cykelbane, og man kan udfordre sig selv med en rundtur på forhindringsbanen, prøve kræfter med klatrevæg, hænge i armene på turbo challenge eller balancere over balancebommen. Bagefter kan man tage sig et tiltrængt hvil i hængekøjerne. De voksne kan også tage en tur rundt på discgolfbanen, hvis de kan få plads for de unge eller lade sig udfordre af dem. Eller de kan præparere grillen til fælleshygge og ophold omkring medbragte pølser og snobrød, eller spise den medbragte mad i det hyggelige madpakkehus.

‘Handlekraft i Hald’

Aktivitetspladsen er blevet som en del af udviklingsprojektet ‘Handlekraft i Hald’. Randers kommune har stillet arealet til rådighed for alle udfoldelserne og Trafik- Bygge – og Boligstyrelsen har sammen med Gjerlev Enslev Sparekasses fond, Lokale og anlægsfonden, Nordeafonden og Elrofonden gjort det store projekt muligt med velvillig økonomisk bistand.

– I Hald håber vi på, at rigtigt mange udenfor byen vil lægge vejen forbi og hygge sig på den storslåede plads, som vi synes er en ny stor attraktion for byen og hele området.

Kommentarer