Kultur og events

Hvad skal du i denne uge?

Denne første forårsuge i maj er pakket med aktiviteter, kultur, underholdning, og shopping overalt i Randers. Se hvad din by og opland har klar til dig.

Tjek vores DET SKER kalender lige her!

På tirsdag kan du deltage i intet mindre end fire 1. maj møder lige fra klokken 9.00 på Tronholmen, over Rådhustorvet til Skovbakken og afslutningsvis klokken 16.00 i Langå.

Onsdag er der Winemakers Dinner hos Vinspecialisten og “Anatomi” spiller på Egnsteatret.

Torsdag kan du synge i kor med Gospel i Sct. Clemens Kirke eller fra Højskolesangbogen i Enghøj Sognegård. Hvis du gerne ville have hørt Hanne Boel på Værket, er det for sent, for der er udsolgt. I stedet kan du gå på Underværket og høre forrygende swing- og jazzmusik fra 30´erne og 40´ernes Amerika.

Fredag er forårets store shopping- og kultur dag og aften med butikker, der har Open By Night frem til klokken 22.00 både i City og i Randers Storcenter. Og hvis du ikke orker shop-amok sålænge, kan du slå dig i sædet på Værket og se Jan Gintberg redde verden.

Lørdag kan du gøre Genbrugskup i Langå eller flette pile i Mejlby. Står du og skal bruge et hus, står der fire spritnye på byggeudstillingen på Egeskovvej. Er du mere til kunst, kan du køre til mellerup, hvor der er fernisering med Berit Langballe.

Søndag starter dagen for feinschmeckere med Champagnebrunch på Hotel Randers. Dem med børn og lyst til frisk luft kan boltre sig på Skovens Dag, der foregår på Myretuen. Og hvis du ikke har højdeskræk, kan du prøve kræfter på Randers fedeste klatrevæg på Hadsundvej.

God fornøjelse Randers!

 

Kommentarer