Livsstil og forbrug

Skal du låne penge? Sådan sammenligner du lånene

Går du rundt med overvejelserne om at tage et lån, eller mangler du bare nogle penge på nuværende tidspunkt? Så kan denne hjemmeside hjælpe dig rigtig godt på vej, da du kan gennemse en lang række forskellige lånemuligheder.

Fairlån er en hjemmeside, der sammenligner finansielle produkter, så du kan vælge det helt rigtige lån, som passer til dine behov. Fairlån er en hjælpende hånd, som forsøger at guide dig igennem et hav af forskellige lånemuligheder, der er opstået i løbet af de seneste par år.

Fairlån bestræber sig på at gøre det så enkelt og nemt som muligt at foretage det rigtige lån. Det sker ved hjælp af opdaterede lånelister, hvor der blandt andet er informationer omkring lånets beløb, løbetid og dets renter. Hver enkelt låneudbyder bliver også vurderet ud fra fordele og ulemper, så du selv kan vælge et lån ud fra selvvalgte kriterier.

Fairlån er opbygget på samme måde som eksempel Trivago.dk og Pricerunner.dk, så man selv kan sammenligne relevante lånemuligheder på nettet, og på den måde foretage det helt rigtige valg.

Hvorfor er Fairlån en fordel for dig?

– Fairlån kræver ikke betaling for den enkelte kunde, da Fairlåns indtjening foregår ved at henvise til de respektive kunder til den enkelte låneudbyder.

– De gør det nemt og overskueligt at finde den rigtige lånemulighed, da man har mulighed for at sammenligne alle låneudbydernes pris.

– Fairlån er partnere med e-mærket, som giver dig garanti for, at Fairlån er en sikker og certificeret mulighed inden for e-handel.

Fairlån er derfor en optimal mulighed for dig, der ønsker at gennemse markedet for lånemuligheder, og få en oversigt over de forskellige muligheder, før du tager en beslutning. Det er på grund af Fairlåns succes, at du kan stole på dem i forbindelse med listen af lånemuligheder. Den primære årsag til Fairlåns succes er, at de har formået at imødekomme kunders behov, og derfor også har haft naturlig mulighed for at udvide til det svenske marked.

Hvorfor tage et lån?

Da den internationale finanskrise ramte i 2007, betød det først og fremmest, at færre danskere havde penge mellem hænderne. Det resulterede i, at vi som forbrugere, ikke brugte lige så mange penge, som før finanskrisen. Finanskrisen er nu ved at være en fjern historie, og vi har igen fået mulighed for at bruge penge. Dette ses også tydeligt på danskernes ferievaner, hvor flere og flere danskere rejser på ferie end før i tiden. Læs mere om det her.

På grund af finanskrisen er danskerne generelt blevet mere forsigtige med deres forbrug, så man ikke havner i en lignende situation som tilfældet var ved finanskrisen i 2007. Det lader til, at denne forsigtighed ikke stopper danskerne for at rejse på ferie. Undersøgelsen viser endda, at danskernes ferie ikke længere bare er en uge eller to, men faktisk er helt op til en måned.

Hvad er grunden til den stigende tendens?

En af årsageren til at danskerne rejser mere og mere er, at det er blevet langt nemmere at låne penge andre steder end i banken. Der er blevet oprettet en lang række lånesider, hvor man nemt og enkelt kan låne penge til det, man lige går og mangler. Dette kunne eksempelvis være en ferie. Det har aldrig været lettere at foretage et onlinelån, da de forskellige låneudbydere ikke forventer det samme, som de gør i banken. Det kræver ikke meget at ansøge om lån længere.

I og med at det er så enkelt at optage et lån, har flere danskere fået nogle muligheder, de aldrig har haft før. Det har resulteret i en øget livsglade, fordi de har kunnet opnå nogle af de drømme, som de har haft, men ikke har haft økonomien til at fuldbyrde. Man lever kun den her ene gang, og derfor handler det selvfølgelig om, at få så meget ud af tilværelsen som muligt. Dette kan realiseres ved hjælp af lån, hvor ens drømme kan blive til virkelighed.

Kommentarer