Magaxin

Skab dig en mere farverig tilværelse

Artiklen er sponsoreret.

Har du nogensinde tænkt, at der mangler flere farver på din arbejdsplads? Der lægges generelt meget vægt på, at man skal trives på sin arbejdsplads. At man skal have det godt med sine kollegaer og leder, at man skal have en god omgangstone og møde ind på arbejdet med et smil. Men har nogen egentlig tænkt over, at farverige billeder og kunstværker også kan være med til at skabe god stemning? Der skal mere farve på tilværelsen, da det kan bidrage til bedre humør og dermed et gladere sind. Forestil dig at møde ind på arbejdspladsen, og det første du får øje på, er en fuldstændig fantastisk billedvæg. Billeder af både kunstværker, moderne trends og andre sjove motiver. Der kan blandt andet findes inspiration på artsyfartsy.dk.

Mere liv på plejehjemmet

Et plejehjem kunne eksempelvis godt bruge flere farver, da man oftest kan associere plejehjem med noget trist. Her ville det være oplagt at tilføre nogle flere farver på væggene i form af smukke, morsomme og kreative billeder. Dette kan hjælpe med at muntre de ældre mennesker op, og samtidig også de besøgende. Billederne kan også være med til at skabe en dialog, da de kan være med til at bringe minder frem. Og hvis der er et sted, hvor man har brug for at tale om gamle minder, så er det da på plejehjemmet.

Mange muligheder

Billeder og plakater er også en perfekt gave til en du holder af. Du kan eventuelt hjælpe din nærmeste med at lave en billedvæg, hvor der både er nogle billeder som du har valgt, men også nogle, som din nærmeste har udpeget. Dette gør det mere personligt, og billedvæggen får lige pludselig meget betydning. Det kan være, at du både vil have personlige billeder, som du selv har taget samtidig med nogle kunstværker. Der er i hvert fald mange farver at vælge i mellem. 

Kommentarer