Kristrup

Sigtet for trusler på livet, røveri og spirituskørsel

En 42-årig mand stjal natten til mandag 2 øl fra en tankstation i Randers SV og røvede derefter en bil. Han blev senere standset i Horsens.

Østjyllands Politi fremstillede mandag kl. 12.45 i Retten i Randers en 42-årig mand, der sigtes for røveri mod en tankstation på Århusvej i Randers SV kl. 00.30 natten til mandag.

Her kom manden ind på tankstationen og bad om at købe øl. Da ekspedienten oplyste ham om, at det desværre ikke var muligt, da klokken havde passeret 22.00, hev manden op i sin trøje og viste ekspedienten en kniv, samtidig med han sagde noget i stil med ”er du sikker?”.

Ekspedienten sagde herefter til manden, at han bare kunne gå ned og tage nogle øl, men manden insisterede på, at ekspedienten skulle tage dem til ham, og at han skulle scanne dem ind, så han kunne betale for dem. Det var dog ikke muligt at scanne øllene ind, hvorfor den 42-årige alligevel bare tog øllene med sig.

Da manden kom ud af butikken tog han kontakt til to unge mænd i en bil. Manden holdt kniven op, mens han sagde noget i stil med ”jeg skal bruge den her bil nu”. De to mænd steg ud af bilen, hvorefter manden satte sig ind og kørte fra stedet.

Politiet fandt frem til at manden var kørt sydpå og fik assistance fra Sydøstjyllands Politi, der kl. 01.32 fandt bilen og manden på en tankstation ved Horsens. Den 42-årige mand blev anholdt og sigtet for røveri, trusler, brugstyveri af bil samt spirituskørsel.

Kommentarer