Kultur

Sæson 2023 med LILLEBJØRN blev til 130 sejladser

LILLEBJØRN takker af for sæson 2023 med 130 sejladser på fjorden bag sig.

Formanden for Foreningen til Lillebjørns Bevarelse, Carsten Vammen, beretter, at sæson 2023 er afsluttet og at LILLEBJØRN den 3. oktober kl. 07:00 sejlede ud ad Randers Fjord med retning mod Bønnerup, hvor hun skal have foretaget nødvendige “justeringer” her og der, men ikke mindst det obligatoriske syn af Søfartsstyrelsen.

Sæsonen sluttede med 103 sejladser. Tager vi FJORDENS DAG, HAVNEDAGEN, FERIE CAMP 2023 og KONGESKIBET DANNEBROGS besøg med så ender vi på 130 sejladser, hvilket er 3. år i træk LILLEBJØRN runder +100 sejladser – udført af de utrættelige frivillige skippere, matroser og Bjørnebandemedlemmer. Tak til de nye frivillige, som er kommet med i LILLEBJØRN i løbet af sommeren 2023 – alt i foreningen er jo baseret på frivillige, som får mange udfordringer i løbet af sæsonen både under sejladsen og rent teknisk omkring den +90 år gamle dame: vores LILLEBJØRN – her har alle over en kam gjort deres indsats med den baggrund, som hver især kan byde ind med – dog mangler vi endnu flere frivillige til BJØRNEBANDEN, idet “LILLEBJØRN” kræver megen vedligeholdelse / klargøring og ikke mindst i løbet af sæsonen så hvis du eller du kender en, som sidder med lysten til at tilslutte sig BJØRNEBANDEN så er du meget velkommen til at kontakte info@lillebjorn.dk.

Efter værft ophold i Bønnerup forventes LILLEBJØRN at sejle tilbage til Randers midten af marts 2024, hvor de sidste forberedelser til sæson 2024 kan udføres af BJØRNEBANDEN, som består af frivillige med mange forskellige baggrunde, som elektriker, tandlæge, arkitekt, smed, maler etc.

Kommentarer