Magaxin

Sådan vælger du den bedste markedsføringsløsning

Har du ikke helt styr på det med markedsføring og har lige startet din virksomhed, kan det være en god idé at få hjælp udefra. Der er dog mange steder, hvor du kan søge hjælp og det kan være uoverskueligt at vælge den rigtige løsning. Herunder kan du læse om 3 af de løsninger der kan hjælpe dig.

Webbureau

Et webbureau er en gruppe af medarbejdere der arbejder med computere og programmering. Det vil oftest være en sælger du har kontakt med, dog vil det ikke være denne person der håndtere designet af din hjemmeside. De arbejder oftest med flere kompetencer, hvilket kan være en fordel hvis din virksomhed er større eller du vil promovere på flere platforme. Inden du vælger et webbureau, kan du stille dig selv nogle spørgsmål.

  • Kundeantal: Har de haft mange kunder og hvordan ser deres hjemmesider ud
  • Antal medarbejdere: Hvor stor er bureauet, har de mange ansatte eller få
  • Anmeldelser: Har de dårlige eller gode anmeldelser
  • Imødekommende: Hvordan er de at arbejde med, kan du snakke med dem om dine behov og følt dig hørt
  • Langsigtede løsninger: Kan de tilbyde langsigtede løsninger, som SEO

Webdesigner

Vælger du at bruge webdesigner, er der mere fokus på selve løsninger og designet af hjemmesiden. De har også fokus på marketing på sociale medier for eksempel Facebook, i form af annoncer. En webdesigner kan også hjælpe din virksomhed med SEO, hvor du kommer længere op i søgeresultatet på Google. Er du helt på bar bund og skal lave din hjemmeside for første gang, kan det være oplagt at vælge en webdesigner.

Digitalt bureau

Du kan også vælge at gå med et digitalt bureau, der også hjælper med at designe din hjemmeside, men også at føre din markedsføring til dørs. Et digitalt bureau fokuser også på at markedsføringen og forretningen virker. 

Kommentarer