Magaxin

Sådan kan du spare penge på dit nye gamerudstyr

Arkivfoto

Artiklen er sponsoreret.

Der er mange, der bliver bidt af at sidde foran computeren eller spillekonsollen. Er det dig, og går du med tankerne om at investere i nyt gamerudstyr, men er dit budget ikke til det dyreste i udvalget? Så får du her nogle tips til, hvordan du kan spare på udgifterne, når du skal ud at finde nye dele til dit gaming-setup.

Vær tilbudsjæger

Du kan med fordel tjekke både de fysiske og online tilbudsaviser. Heldigvis rydder detailbutikkerne nemlig op i varesortimentet flere gange om året, hvilket betyder, at du jævnligt kan finde gode tilbud på gamerudstyr lige fra en ny gamerstol og spil til headset og komponenter til at forbedre din stationær computer. Det gælder både fysiske butikker og netbutikker. Mangler du det ikke lige nu og her, handler det bare om at følge med og være tålmodig. Er du passioneret gamer, kan du f.eks. holde øje med en webshop som Geekd og lignende forhandlere, der ligger inde med et bredt udvalg af gamingtilbehør.

Sammenlign priser

Der er mange forhandlere af de samme produkter, så du kan sammenligne salgspriserne, inden du lægger dig fast på en ordre. Er det, du søger, ikke på tilbud i den periode, du skal bruge det, kan der nemlig stadig være nogle forhandlere, som sælger udstyr til en billigere pris end andre steder. Det kan derfor sagtens betale sig at gøre et grundigt forarbejde. Det kan dog ende med, at du i stedet for et samlet køb kan komme til at skulle handle hos flere butikker eller webshops.

Køb dele af dit udstyr brugt

Det kan også være en god idé at undersøge markedet for brugte dele til computeren eller spillekonsollen. Der er mange private, som sælger udstyr, der stadig fungerer, men som de skifter ud, fordi de har investeret i det nyeste på markedet, er stoppet med at spille eller er skiftet over til et andet brand. Det betyder derfor, at du kan købe f.eks. en mus eller skærm brugt og spare penge. Der er gode chancer for, at du kan finde de mærker og de dele, du er på jagt efter.

Du skal dog tænke dig om, når du køber brugt gamingudstyr fra private. Det kan være beskadiget. Et godt tip er at teste, at det stadig virker, som det skal, så du ikke kommer hjem med defekte genstande. Køber du det online, bør du få bevis for, at det virker, f.eks. gennem en livevideo eller lignende.

Kommentarer