Livsstil og forbrug

Sådan holder du en god komsammen i din sociale boble

Du kan sagtens holde en hyggelig aften i selskab med dem, du holder af, hvis I bare alle sammen er i den samme sociale boble. Annoncørbaseret indhold.

Det er godt nok blevet nødvendigt for os alle sammen at tilbringe langt mere af vores tid i hjemmet, så vi ikke skaber for stor en risiko for smittespredning, men når det er sagt, så betyder det ikke, at vi blot skal sidde og trille tommelfingre.

Du kan nemlig sagtens holde en hyggelig aften i selskab med nogen af dem, du holder af, hvis I bare alle sammen er i den samme sociale boble.

Måske lyder det ikke helt så festligt, som du kunne have ønsket dig, fordi I ikke er så mange, men det er måske slet ikke så kedeligt, som du går og tror.

I denne artikel har vi forsøgt at give nogle bud på, hvordan du får en god komsammen på trods af Corona.

  1. Festlige drinks

Da det ikke længere er ideelt at tage i byen og drikke sammen, kunne du se på, om det var muligt selv at lave nogle festlige drinks, som du kan servere hjemme i egen stue.

Find shaker, cocktailglas og genanvendelige sugerør frem, og så skal du ellers bare give din indre barista muligheden for at brillere.

  1. God musik

Noget af det der virkelig kan få gang i et selskab, er god musik.

Det kan være sjov musik, der får jer til at danse, eller den hjertekære musik, som I ikke kan lade være at synge med på.

Uanset hvad det er, så kan musikken samle mennesker som intet andet, og derfor er det for alvor nu, du skal skrue op for dine højttalere. 

  1. Sjove spil

For at I ikke skal komme til at kede jer, kan du også planlægge nogle sjove spil.

Måske har du nogle gamle brætspil eller måske kan du selv lave en form for quiz.

Når det hele bliver lidt trist og kedeligt, er det nemlig også vigtigt at grine.

Dette indhold er sponsoreret

Kommentarer