Magaxin

Sådan får du gang i en mere minimalistisk garderobe

Fotos af Pixabay: pexels.com

Artiklen er sponsoreret

Minimalisme kan have klare fordele i hverdagen. En minimalistisk livsstil kan se ud på mange måder. Men uanset hvad er ideen at begrænse, hvor mange forstyrrende ting man skal tage stilling til i hverdagen. Derfor kan det bestemt også være en god livsstil at implementere, når det kommer til din garderobe. For de fleste har nok prøvet at stå om morgenen og tænke alt for længe over, hvad de skal have på. Og det er netop beslutninger som disse, du kan gøre nemmere for dig selv at tage ved at leve mere minimalistisk.

Fyld garderoben med det essentielle

Det er klart, at du ikke bare skal leve helt uden de ting, du kunne have glæde af i hverdagen. Derfor er det netop også vigtigt, at du sørger for at fylde garderoben med det essentielle. Det er nemlig ikke meningen, at du skal føle, at du mangler noget, når du lever minimalistisk.

De fleste vil have brug for eksempelvis t-shirt, skjorter eller toppe.

Dernæst er et par gode hverdagsbukser, så som jeans, eller nederdele også en god idé.

Og når du så vil gøre lidt ekstra, så find en fin kjole, som du kan bruge, når du eksempelvis skal til fest, eller du bare vil føle dig mere fri i din påklædning.

Ryd ud i det overflødige

Når du har gjort dig klart, hvad du ikke kan undvære, så er det tid til at rydde ud i alt det overflødige. Det kan nogle gange tage tid at komme igennem sådan en grundig oprydning. Men det er en vigtig del af det at få en minimalistisk garderobe.

Du skal helt enkelt gennemgå alt, du ejer.

Når du så gennemgår det, kan du med fordel sortere i det. Du kan eksempelvis sortere i…

·       Sæsontøj, der skal frem på visse tider af året

·       Tøj, der skal til genbrug

·       Tøj, som bare skal smides ud

·       Og eventuelt sentimentale ejendele

Start småt

Det kan være lidt af en omvæltning at gå over til at leve helt minimalistisk. Derfor kan det også være en hjælp for mange at starte småt. Du behøver ikke at smide alt ud på én gang og begrænse dig alt for meget. Det vil gøre det umuligt at efterleve det minimalistiske ideal.

I stedet kan du sortere i lidt af dit tøj ad gangen. Hold øje med, om der er noget, du aldrig bruger. Det skal måske bare ud.

Kommentarer