Magaxin

Sådan booster du din søvn

Artiklen er sponsoreret.

En god nats søvn er en af de bedste gaver, som du kan give dig selv. Derfor er det vigtigt, at du sover i en seng, som giver dig de bedste forudsætninger for en god nattesøvn. Læs mere her og bliv klogere. 

Den rigtige seng

En god seng er alfa og omega for en god nattesøvn. Derfor skal du sove i en seng, som passer til dine behov. En seng kommer i forskellige fastheder og ikke alle mennesker sover bedst på den samme fasthed. Derfor er det en god idé at prøve dig frem. Mange forhandlere tilbyder en risikofri prøveperiode, hvor du kan prøve din nye seng og se om den er noget for dig. På den måde kan du finde frem til den perfekte seng for dig og din nattesøvn. Lyder det som noget for dig? Så køb nye senge, dyner eller hovedpuder her.

Den rette hovedpude

Det er vigtigt, at din hovedpude har den rette højde. Hovedpudens job er nemlig at understøtte dit hoved og nakke under søvnen, så du ikke vågner op om morgenen med ubehag. Hvis hovedpuden er for høj eller lav, vil din nakke blive bøjet i løbet af natten. Det kan resultere i en rygsøjle, som ikke ligger lige. Det lægger pres på rygsøjlen, og kan forårsage ubehag og en øm ryg, når du vågner om morgenen.

En god dyne

En god dyne skal kunne holde dig varm om natten, men ikke for varm. Mange kan lide fornemmelsen af en dejlig varm dyne, men varmen fra din krop kan godt varme dynen, sengen og dig selv for meget op i løbet af natten. Det kan resultere i urolig søvn og nattesved. Derfor bør du sove med en åndbar dyne, som kan lede kropsvarmen væk fra sengen og din krop, når der bliver lidt for varmt i løbet af natten. 

Kommentarer