Harridslev

Rytter fra Harridslev Rideklub tog førstepræmien med hjem

Silje Glans på hendes hest, Dams Galina og deres flotte vinder-roset.

I sidste weekend havde Harridslev Rideklub deltagere med til de lokale Distriktsmesterskaber på Vilhelmsborg i Mårslet – ryttere svarende til Østjyllands Amt.

Harridslev Rideklub havde to deltagere med i dressur – Ea Jørgensen på kategori 1 pony og Sofie Dahlerup i senior dressur på hest. Begge ryttere var med for første gang, men red flotte stabile programmer og var begge stolte og tilfredse efter den hårde konkurrence. De ser frem mod mesterskabet igen i 2022.

Klubben var også repræsenteret ved weekendens springmesterskaber og i Spring i klassen U21 deltog Silje Glans på Damm’s Galine. Man må sige at hun kom, så og sejrede!

Silje Glans og hesten Dams Galina.

– Jeg er utrolig glad og stolt over at være blevet distriktsmester for U21 på Vilhemsborg Hestesportcenter i Århus. Jeg red mesterskabet på min 6 års hoppe Dams Galina, som altid er klar på at gøre sit bedste hver gang. Det er første gang jeg har skulle ride distriktsmesterskab for U21, da jeg er 16 år gammel og lige er rykket op fra pony til hest, fortæller Silje Glans.

Distriktsmesterskabsklassen foregår i en metode B12, og er en LA** (120 cm). Metode B12 går ud på at man rider 2 hovedrunder på en max tid, med mindst mulige fejl på forhindringerne. Hvis der er 2 ekvipager med samme fejl og tid, laver man en omspringning, hvor man derfra finder en vinder.

For at måtte starte mesterskabet skal man være kategori 3 rytter, hvilket er noget man skal ride sig til via stævner og nulrunder.

– Det var en rigtig fed oplevelse, som jeg ikke lige glemmer igen, slutter Silje Glans stolt.

Klubben er stolte af bredden i sine medlemmer og mener at pigerne er klare rollemodeller for klubbens yngre klientel, som drømmer om titler og medaljer.

Nu glæder Harridslev Rideklub sig til næste større arrangement – nemlig Østjysk Mesterskab i ponyspring, som klubbens udvalg arbejder med at forberede.

Der bliver 3 østjyske mesterskaber i klasserne LB, LA og MB hvor ryttere kommer for hele Jylland for at deltage i kampen om æren og flotte præmier i klubbens lækre ridehaller.

Kommentarer