Randers By

Restaurant Freschy giver 400 gratis middage væk til ”Black Week”

I uge 47 op til Black Friday giver Freschy 400 gavebeviser væk til alle voksne gæster, der spiser i restauranten.  Det er altså derfor nu i uge 47, du skal invitere vennerne, naboerne, forældrene, dine voksne børn, daten og dobbeltdaten eller lignende med, så du kan sikre alle dem, du holder af, en gratis middag på byens bedste restaurant.

”THINK BIG!” sådan siger ejer af Restaurant Freschy, Marlene Lindskov, og fortsætter: ”Nogle gange skal man turde satse lidt og gå all in. Hos Freschy er vi ikke bange for at slå det store brød op.” I uge 47 kan alle voksne gæster derfor få et gavebevis på en omgang gratis All You Can Eat. Beviset kan ikke bruges på aftenen, men alle voksne gæster, der spiser i restauranten i uge 47, får et gratis bevis med sig, som frit kan benyttes fra uge 48 til 1. februar 2022. ”For at gavekortet kan indløses kræver det, at indehaveren af gavekortet medbringer minimum to betalende gæster over 18 år.” siger Marlene.

Black Week er bedre

Hos Freschy holder de Black Week. Når man har en restaurant, så giver det god mening at sprede muligheden ud, så flere kan få glæde af tilbuddet. ”Vi har plads til omkring 50  spisende gæster i restauranten, og det skal jo ikke være sådan, at vi begrænser os for meget – det får vores skønne gæster jo ikke noget ud af. Derfor holder vi Black Friday hver dag i uge 47, så for os er det Black Week” – siger Marlene og fortæller, at hun glæder sig til at give gavebeviser til alle ugens spisende voksne i restauranten.

400 gavebeviser

Restauranten uddeler op til 400 gavebeviser i uge 47, og giver på den måde 400 gratis middage ud. ”Det er KUN muligt at få et gavebevis, hvis man spiser i restauranten i uge 47.” siger Marlene og lover til gengæld med et stort smil, at der ikke er nogen begrænsninger på, hvor ofte man kan komme i løbet af ugen. ”Gavebeviserne gives ud i uge 47 og kun i uge 47, og de kan bruges fra uge 48 og indtil 1. februar 2022. Vi håber, du vil tage venner og bekendte med og lade dem få del i det gode tilbud også – jo flere, jo bedre”.

Oplagt mulighed for samvær

Marlene ser det som en oplagt mulighed for at få inviteret nogle, man ikke ser så tit, nogle man holder meget af eller nogle, man gerne vil lære bedre at kende. ”Vi trænger stadig til at komme ud efter de sidste snart to år, og lige her op til jul, hvor vi bliver bombarderet med traditionelle juleretter, så er det kærkomment med en ekstra mulighed for at bruge tiden på lidt forkælelse med et lidt sundere islæt – måske endda efter julegaveshopping i byens skønne butikker”, slutter hun. 

Kommentarer