Livsstil og forbrug

Randers Storcenter fejrer 25-års jubilæum

Randers Storcenter rammer et skarpt hjørne, da centret i år kan fejre 25-års jubilæum. I dén forbindelse inviteres hele Randers og omegn til stor jubilæumsfest i centret, der varer hele ni dage.

Stor jubilæumsfest

Torsdag den 14. september 2023 er det præcis 25 år siden, at dørene for første gang åbnede i Randers Storcenter. I dén anledning er der skruet op for festlighederne og oplevelsesbarometret, når centret inviterer til stor jubilæumsfest fra lørdag den 9. til søndag den 17. september.

I jubilæumsperioden er der mulighed for at opleve både kageværksted samt banko med Micki Cheng, kendt fra TV, og en stor ballonregn-event, hvor 500 fødselsdagsballoner regner ned over Store Torv og giver alle gæster mulighed for at vinde præmier for en samlet værdi af 100.000 kr. inkl. ét rejsegavekort på 10.000 kr. Der vil være sjove events hele ugen med både nye og allerede kendte ansigter, som har gæstet Randers Storcenter gennem årene: mød bl.a. Radio Alfa som sender live fra Store Torv, ballonklovnen, GlimmerMarie som laver flot ansigtsmaling samt Randersaurus og hans maskotvenner og deltag i en ny sjov dinosaur-workshop.

Derudover inviteres der til gratis morgenkaffe & croissanter for de første 150 morgenfriske kunder den 11. september samt fødselsdagskage og bobler til de første 500 kunder på Store Torv den 15. september. De fleste butikker har massevis af gode jubilæumstilbud, konkurrencer og sjove aktiviteter på programmet – og i løbet af hele jubilæumsperioden vil der være mulighed for at vinde præmier til en samlet værdi af over 150.000 kr.

– Vi har længe været i gang med forberedelserne til alle jubilæumsfestlighederne, så nu glæder vi os rigtig meget til endelig at se det hele gå ’i luften’. Det er vigtigt at fejre sådan en milepæl, og derfor vil vi også sørge for at gøre det hele ekstra festligt. Jubilæumsfesten er vores måde at sige tak til alle de kunder og besøgende, der har bakket op om centret de seneste 25 år. Randers Storcenter er ikke noget uden vores kunder, så det vil vi gerne sige en stor tak for”, fortæller Elisabeth Klitten, Marketingchef i Randers Storcenter.

Historien om Randers Storcenter

Det første varehus, Haudal, åbnede midt ude på en mark i det sydøstlige Randers sidst i 1970’erne, som sidenhen blev til OBS!, Kvickly og nu Bilka. Endelig i 1998 – og helt præcis mandag den 14. september 1998 åbnede det nye og moderne storcenter med 45 nye butikker. I dag er Randers Storcenter ejet af Danske Shoppingcentre med en portefølje på 17 centre rundt i hele landet. Randers Storcenter kan med sine 58 butikker og spisesteder samt adskillige events året rundt for alle aldre siges at være samlingssted, shopping- og oplevelsesdestination for hele familien. Mange kunder og medarbejdere er vandret igennem de farvede indgange igennem årenes løb, og på trods af at der er tale om et kvart århundrede, så holder flere butikker og medarbejdere ved: Claus Meineche og Annelene Sørensen fra Poul M, Louise Tange Andreasen fra Fleur,

Henrik Ibsen fra MR og EHM, Dorthe Hove-Nielsen fra Paw Sko, Dorthe Skov fra Synoptik og Henrik Jensen, driftsleder i Randers Storcenter kan dermed også fejre 25-års jubilæum i år.

En spændende fremtid for Randers Storcenter

Visionen for centret er klar – der ønskes at optimere og udvikle for at følge med tiden, samtidig med at man vil bevare den lokale ånd og holde vigtige traditioner i hævd. Det er vigtigt for Randers Storcenter at være lokalt forankret og samtidig kunne omfavne det store opland, så Randers Storcenter fortsat vil være et attraktivt sted at besøge i mange år fremad. Det betyder også, at centret har store planer for de kommende år, hvor centret vil gennemgå store transformationer – inde såvel som ude – for at skabe den helt rette atmosfære for de besøgende. De første ændringer har allerede fundet sted i første halvår af 2023:  totalrenovering af centrets toiletter, etablering af 60 el-ladestandere på parkeringspladsen, ombygning af lejemål samt åbning af nye butikker; GEjSER og Jack & Jones, som senest er åbent, samt Panduro, som tilslutter sig listen over butikken i Randers Storcenter primo oktober.

– Vi er i en utrolig spændende proces, hvor vi er i gang med at kigge dybere ind i, hvad Randers Storcenter står for i dag og ikke mindst, hvad Randers Storcenter skal kunne tilbyde i fremtiden for at være en populær og attraktiv markedsplads i kundernes bevidsthed. Randers og omegn kan godt glæde sig til de kommende år, da vi løbende vil igangsætte projekter, som vil gøre det mere indbydende, inspirerende og stemningsfyldt at besøge Randers Storcenter, både indenfor shopping og oplevelser, fortæller Jacob Hald Christensen, Center Manager i Randers Storcenter.

 

Kommentarer