Fussingø

Randers Kommunes naturkort runder en halv million besøg

Se billedserie Lørdag rundede Randers Kommunes naturkort en halv million besøgende. Fussingø ligger på førstepladsen som foretrukne udflugtssted – her Gammelhaven. Foto: Randers Kommune

Randers Kommunes kort over natur og naturoplevelser har haft besøg af 1000 borgere hver dag, siden Corona-krisen startede for et år siden. Og naturkortet rundede lørdag 13. marts 2021 besøg nummer 500.000.

Naturen var vores mest populære udflugtsmål i forvejen, men Corona-krisen har givet naturinteressen et ordentligt boost. Målt på antal daglige besøg på kortet Naturoplevelser i Randers Kommune, så er interessen for naturen tredoblet i forhold til tiden før Corona.

Set over hele året er Gudenå og de bynære enge nummer 1 med hensyn til publikumsinteresse efterfulgt af Fussingø og Læsten Bakker. I de første to måneder af 2021 er rækkefølgen byttet lidt rundt. En tur i en af vores skove er ikke overraskende populær, når det er vinterkoldt.

Fussingø tager førstepladsen

Fussingø er pt. en klar nummer et med Gudenå og de bynære enge som nummer to. Sødringholm Skov, Fladbro Skov og Allestrupgård Plantage ligger alle i top 6.

Randers Kommunes kort over naturoplevelser indeholder 430 interessepunkter, hvoraf mere end 80 er forslag til vandre- og cykelture i by og på land.

Når du er ude på tur, så husk at holde afstand. Giv andre plads til at komme forbi, så I ikke kommer for tæt på hinanden.

Naturkortet finder du på www.randers.dk/naturkort

Kommentarer