Livsstil og forbrug

Pro tips til effektiv brug af din iPhone

iPhone er et ekstremt smart produkt, der har vundet massiv popularitet over de seneste par år. Med formidabel ergonomi, effektiv brug og klar overskuelighed har vidunderproduktet taget sin plads hos mennesker over hele verden. Her finder du en guide, der gør det lettere at bruge din iPhone.

De grundlæggende byggesten

For at have en iPhone, der altid virker, er det vigtigt at have styr på det mest basale. Du kan for eksempel se de 7 bedste iPhone lightning oplader kabler, der er til stor hjælp i hverdagen med en iPhone. Disse kabler gør det muligt at forbinde din iPhone til dine andre Apple enheder som din iPad eller computer – og ikke mindst at oplade dem, når de mangler strøm. 

En anden fundamental ting at have styr på, er skærmens sikkerhed. En iPhone er let at bruge, men også let at tabe – og heldigvis er det let at forebygge skader. Du kan investere i et panserglas, der beskytter skærmen og siderne mod slag.

Benyt de indbyggede funktioner

Med de stadigt flere opdateringer er det muligt at bruge indbyggede, smarte funktioner, som ikke mange andre har. Blandt disse kan både skridttæller, skærmtid og GPS findes. Kort sagt kan din iPhone hjælpe dig med både din sundhed, navigation og generelle hverdagsmål – hvis bare du ved, hvor du skal lede. Disse funktioner findes typisk i ”indstillinger” og er helt gratis at benytte.

Af samme årsag er det vigtigt at huske at få opdateret sin telefon. Apple finder stadig nye funktioner, der kan optimere brugen for enhver, der ejer en iPhone. For at være med til at opleve dette kræver det altså, at du er ajour med dine opdateringer. Så find et tidspunkt, hvor du ikke bruger den, og opdater den – du kommer ikke til at fortryde det.

Kommentarer