Livsstil og forbrug

Populær Bolig- og Livsstilsmesse kommer nu til Randers

Bolig- og Livsstilsmesse afholdes i Arena Randers i weekenden den 14. og 15. oktober. Foto: Boligdage.dk

Randrusianerne kan i den kommende weekend se frem til, at efterårsferien skydes i gang med et stort messe-event i Arena Randers, når Bolidage.dk rykker ind i med et udsolgt antal stande, fyldt med inspiration og ideer til bolig og fritid på Bolig- og Livsstilsmesse.

Det er første gang Bolig- og Livsstilsmesse afholdes i Randers, og arrangørerne glæder sig meget til en weekend dedikeret til alle, der elsker bolig og livsstil.

Bolig- og Livsstilsmesse finder sted den 14. – 15. oktober, og byder på mange spændende udstillere, der står klar til at præsentere besøgende for fordelagtige messetilbud, de seneste nyheder inden for bolig og design, professionelle tips til boligrenovering, moderne indretning, delikatesser og inspirerende råd til en bedre livsstil.

Fakta om messen
• Dato: 14. – 15. oktober 2023
• Sted: Arena Randers
• Åbningstider: Lørdag fra 10:00 til 17:00, og søndag fra 10:00 til 16:00
• Entrépris: Voksne: kr. 75,- | Børn under 18 år: Gratis adgang
• Mere info på: www.boligdage.dk

Messen er arrangeret af Compass Fairs, der i dag er Skandinaviens største messearrangør. Det er således en stor ekspertise i branchen, der garanterer en messe af høj kvalitet, som både udstillere og gæster vil få glæde af.

Om Boligdage.dk
Boligdage.dk er en platform for bolig- og livsstilsmesser, der forbinder udstillere med tusindvis af besøgende hvert år. Det er virksomhedens mission eat inspirere, oplyse og forbinde mennesker med passion for bolig og livsstil.

Kommentarer