Paderup

Plantorama i Randers fejrer fødselsdag med rundstykker og kager

Plantorama måtte ligesom mange andre se sin sædvanlige fejring af fødselsdag udsat på grund af corona. Heldigvis kommer den glade dag stærkt retur, når havecenteret fejrer fødselsdag søndag den 15. august. Foto: PR.

Søndag den 15. august byder Plantorama i Randers på corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret.

Plantorama måtte ligesom mange andre se sin sædvanlige fejring af fødselsdag udsat på grund af corona. Heldigvis kommer den glade dag stærkt retur, når havecenteret i Randers fejrer kædens forsinkede 34-års fødselsdag søndag den 15. august med rundstykker, kage og gode tilbud – og alle er naturligvis inviteret.

– Fødselsdag i Plantorama er altid en god dag med masser af glade kunder og gode tilbud. Derfor var vi selvfølgelig også rigtig kede af at skulle aflyse festlighederne tilbage i foråret, men det, at vi så kan slå dørene op til den helt store fejring nu, er jo bare fantastisk og noget, vi har glædet os særligt meget til, siger Martin Sørensen, der er centerchef i Plantorama i Randers. 

Fødselsdagen bliver i år fejret med corona-venlige gratis rundstykker til de morgenfriske fra klokken 9:00, og frem til de sidste er spist. Fra klokken 15:00 vil der være kage til de lækkersultne gæster. 

Det er ikke nødvendigt med tilmelding til årets fødselsdagsevent. 

Kommentarer