Livsstil og forbrug

Plantorama i Randers fejrer fødselsdag med kaffe, kage, gratis gavekort og masser af underholdning

Foto: PR

Plantorama fylder 35 år, og det fejres i Randers med en fødselsdagsfest søndag den 27. marts. Alle er velkomne til en hyggelig dag med kage, gratis gavekort til de første 50 kunder samt underholdning til børnene og livemusik.

Marts markerer begyndelsen på foråret og starten på havesæsonen. Ganske sigende falder det sammen med Plantoramas 35-års fødselsdag, der fejres søndag den 27. marts i Plantorama i Randers. Her bydes alle interesserede på gratis fødselsdagslagkage med kaffe samt livemusik med Maria Nordby og underholdning for børnene.

– Det er med stor glæde at kunne sige, at Plantorama i 35 år har hjulpet danskerne med deres haver. Vi satser på mindst 35 år til, og jeg ser frem til at fejre Plantoramas fødselsdag sammen med kollegaer og vores fantastiske kunder, siger Martin Sørensen, der er centerchef i Plantorama Randers.

Praktisk information

Fødselsdagen fejres søndag d. 27. marts. Der vil om morgenen blive uddelt gavekort á 100 kr. til Plantorama Randers til de første 50 kunder. Klokken 11-16 kan kunderne opleve sangerinden Maria Nordby, og fra klokken 11-14 vil ballonmanden komme og lave underholdning for børnene. Fra klokken 14-15 vil der blive serveret fødselsdagskage og kaffe.

Kommentarer