Vorup

Ny skoleleder ansat på Søndermarkskolen

Trine Vasegaard, ny skoleleder på Søndermarkskolen. Foto: Randers Kommune.

Trine Vasegaard er netop ansat som skoleleder på Søndermarkskolen i det sydlige Randers. Hun starter 1. april 2022 og kommer fra en stilling som viceskoleleder på Vestervangsskolen i Randers.

“Vi får en både erfaren og dygtig leder, som har et indgående kendskab til at være med til at drive folkeskole i Randers Kommune. Trine har både visioner, forstår at fortsætte det gode arbejde og lægger stor vægt på samarbejde og skoleudvikling og er dermed den helt rette til at understøtte fællesskabet på Søndermarkskolen både for elever, forældre og medarbejdere. Vi glæder os meget til at tage imod Trine på Søndermarkskolen,” siger Carsten Fredslund Andersen, skolechef i Randers Kommune.

Trine Vasegaard er 43 år og uddannet skolelærer. Hendes hjerte banker for folkeskolen og for udvikling af skolen og pædagogikken. Hun kommer fra et job som viceskoleleder på Vestervangsskolen, hvor hun også i en periode i 2021 har været konstitueret skoleleder. I sin tid på Vestervangsskolen, som hun kom til i 2015 har Trine Vasegaard fået erfaring både med at fusionere skoler, skabe god trivsel og opbygge en fælles skolekultur.

Trine Vasegaard kom til Randers Kommune som skolelærer tilbage i 2004, hvor hun blev ansat på Korshøjskolen. 8 år senere fik hun job som viceskoleleder på Vorup Skole og tiltrådte i 2015 som viceskoleleder på Vestervangsskolen. Undervejs har Trine Vasegaard uddannet sig i ledelse med en diplomuddannelse i offentlige ledelse og har desuden også en læsevejlederuddannelse.

“Jeg glæder mig rigtig meget til at starte på Søndermarksskolen og ikke mindst til samarbejdet i sydbyen. For mig er det væsentligt, at man som skole har fokus både på elevernes trivsel og læring og også på de overgange et barn oplever i løbet af sin barndom og ungdom. Det gælder både overgange fra dagtilbud til skole, fra årgang til årgang og fra skole til skole. Jeg glæder mig også rigtig meget til samarbejdet med skolens bestyrelse, mit ledelsesteam, de mange dygtige medarbejdere og indgå i fællesskabet på Søndermarkskolen,” siger Trine Vasegaard.

Privat bor Trine Vasegaard sammen med sin familie i Romalt. Fritiden bruger hun gerne sammen med familien og gode venner, praktisk arbejde i haven og gå- eller løbeture i naturen. Og ind imellem tager hun også gerne på rejse ud i verden for at opleve andre kulturer.

Trine Vasegaard bliver på Søndermarksskolen leder for 75 engagerede medarbejdere samt en viceskoleleder og SFO-leder. Skolen er en udviklingsorienteret 0.-6. klassesskole, der især vægter trivsel, læring og fællesskab. Skolen ligger i Vorup og har 3-4 spor på hvert klassetrin og omkring 630 elever. Søndermarkskolen indgår i et tæt samarbejde med Kristrup Skole, der også er en 0.-6. klassesskole og overbygningsskolen Tirsdalens Skole som går fra 7.-9. klassetrin.

Kommentarer