Livsstil og forbrug

Ny skønhedsklinik i Randers med fokus på fordybelse og nærvær

Lægeeksamineret kosmetolog og wellness-terapeut, Mette Berggren, er indehaver af den nye skønhedsklinik MB Hudpleje i St. Voldgade 7.

Hvis man ofte har sin gang i St. Voldgade i Randers midtby, har man helt sikkert bemærket, at vinduerne i nummer 7 har fået et nyt og stilrent logo, og at der indendørs er shinet op med indbydende og lækkert interiør.

Bag facaden findes den nystartede skønhedsklinik MB Hudpleje, der slog dørene op den 19. august i år. Og indbydende, det er netop, hvad indehaver Mette Berggren ønsker, sin klinik skal være for kunderne.

– Her bliver du mødt med ro, nærvær og velvære. Jeg brænder for at give mine kunder en sund og stærk hud med en smuk glød. Det gør jeg ved at bruge de hudplejeprodukter, vi ved fra forskning, er de bedste, fortæller en overbevisende Mette Berggren.

Egentlig er hun tilflytter, hvis man da stadig kan kaldes det efter 12 år i byen. Mette kommer oprindelig fra Sjælland, men i 2010 fik hendes mand, Claus job i Jylland og familien rykkede teltpælene op og flyttede hertil.

– Vi er blevet så glade for Randers og hele Kronjylland. Man slår jo rødder, får nye venner, netværk og omgangskreds, så både Claus og jeg ved, at vi ikke vender tilbage til Sjælland.

Interessen for hudpleje og behandlinger har Mette Berggren altid haft, men det er først i de senere år, at tanken om at gøre det en levevej blev omsat til handling. Så kort fortalt stod hun i 2019 med en uddannelse som lægeeksamineret kosmetolog og wellness-terapeut. Og inden hun var færdiguddannet, havde hun allerede job på en af byens skønhedsklinikker.

– Motivationen var nok, at jeg savnede menneskelig kontakt i mit daglige arbejde, så det var oplagt, at jeg skulle gå den her vej og prøve det, jeg brænder for. Jeg har også altid talt om dét at blive selvstændig, så da chancen bød sig med lejemålet i St. Voldgade 7, slog jeg til.

– Jeg er helt på det rene med, at jeg langt fra er alene på markedet, men jeg tror fuldt og fast på, at jeg nok skal få mig etableret og få opbygget en fast kundekreds.

Hos MB Hudpleje tilbyder Mette Berggren to typer ansigtsbehandling, som udføres med hudplejeprodukter uden parabener eller andre konserveringsmidler. Øvrige behandlinger på klinikken, som kan bookes online på MB Hudplejes hjemmeside er hårfjerning med voks, farvning af bryn og vipper, lash lift og wellness massage.

– Jeg lægger stor vægt på faglighed, og gennem min tid i faget, har jeg gjort mig gode erfaringer med forskellige resultatorienterede produkter og behandlingsformer. Det betyder, at jeg professionelt kan vejlede og behandle mine kunder med udgangspunkt i individuelle behov, forklarer Mette Berggren.

– Mit fokus er at lave resultatskabende behandlinger, og jeg har valgt at lægge vægt på, at der er tid til fordybelse og nærvær. Jeg gi’r mig tid til mine kunder, afslutter hun.

Du kan læse mere om MB hudpleje her.

Kommentarer