Livsstil og forbrug

Ny app sparer tid hele vejen rundt

Randers Kommune har i samarbejde med en softwareudvikler fået udviklet en app, der fjerner bureaukratiet omkring tilskud til fodbehandling, så det bliver lettere og mindre tidskrævende for både fodterapeuten, kunden og Randers Kommunes administration.

Randers Kommunes Borgerservice og to lokale fodterapeuter har været med til at udvikle og afprøve app’en, som ifølge chef for Borgerservice Birthe Andersen har været en hård nød at knække, men nu er klar til at lette arbejdet og spare tid hele vejen rundt om bureaukratiet med at søge og få tilskud til fodbehandling:

– Når fodterapeuten er færdig med sin behandling af en tilskudsberettiget borger, åbner terapeuten app’en på sin telefon og taster behandlingen ind. Herefter godkender borgeren oplysningerne, der går direkte til vores bogholderi, som herefter kan udbetale tilskuddet. Det sparer tid for fodterapeuten, kunden slipper for at skulle omkring os med sin regning, og vi slipper for at skulle taste oplysningerne ind i vores system. Det har den nye app sørget for – forklarer Birthe Andersen.

Den nye “Worklet” app er netop gået live og kan downloades fra Google Play og App Store.

Kommentarer