Livsstil og forbrug

Norlys giver 26.000 husstande i Randers og Hobro større valgfrihed på internet og tv

Norlys giver med fibernettet fra Verdo større valgfrihed på internet og tv for flere borgere i Randers og Mariagefjord Kommuner. Pressefoto

Efter overtagelsen af fibernettet fra Verdo åbner Norlys nu nettet, og giver borgerne 12 forskellige udbydere af internet og tv at vælge imellem.

Nu kan borgerne i Randers og Hobro vælge mellem langt flere tv- og internetudbydere. Her åbnes fibernettet nemlig op. Det betyder, at borgerne fremover kan vælge mellem alle de 12 serviceudbydereaf internet og tv, som Norlys har aftaler med i fibernettet.

– Vi overtog fibernettet i Randers og Hobro den 1. juni, og i lighed med resten af Norlys’ fiberområde får beboerne i Randers og Hobro nu valgfrihed. Vi er glade for, at borgerne nu har flere udbydere at vælge imellem, siger Torben Poulsen, direktør i Norlys Fibernet.

5.000 nye husstande får adgang til fibernet

Udover mere valgfrihed til de eksisterende borgere på fibernettet vil Norlys også tilbyde fibernet til langt flere beboere i Randers og Hobro-området. Norlys er nemlig langt med planerne om at udbygge fibernettet i området.

– Lige efter sommerferien begynder vi at udvide fibernettet. I alt får 5.000 nye husstande i Randers og Hobro adgang til fibernet i 2022. Det er 20 procent flere end i dag i det område, siger Torben Poulsen.

Kommentarer