Mellerup

Midtjysk Betonpumpning fejrer 10 års jubilæum

Tom Ebbesen inviterer til åbent hus på lørdag den 10. september. Om aftenen er der fest for alle medarbejderne, men om dagen er alle velkommen til at se virksomhedens maskiner, der stilles op på adressen Flarupvej 12, 8830 Tjele

Det er jysk sindighed, hårdt arbejde og en vis portion stædighed, som på 10 år har ført Midtjysk Betonpumpning frem til en position som den førende virksomhed inden for pumpning af beton i Danmark. Firmaet inviterer til åbent hus på lørdag den 10. September.

Det er nu ti år siden, at Tom Ebbesen startede sin egen virksomhed, efter i en årrække at have kørt for DK Beton. Tom var ikke helt enig med sin chef om, hvordan foretagendet blev drevet, så derfor besluttede han sig for at starte selv.

Det skulle vise sig at være en god idé, fordi godt fire måneder efter opstart havde Tom Ebbesen allerede opkøbt tre pumper. Siden er det kun gået en vej – nemlig fremad – og i dag har Midtjysk Betonpumpning en millionomsætning med 13 pumper ude i marken og en nummer 14 på vej fra Frankfurt. Selv er Tom dog ikke meget for, at tage æren for den succes, som betonvirksomheden har været igennem.

DSC_0123

– Hvis det ikke havde været for alle mine dygtige medarbejdere og vores stærke fælleskab, så havde vi aldrig været der, hvor vi er i dag. Det er jo mine ansatte, der gør alt det dygtige arbejde ude i marken, fortæller Tom om Midtjysk Betonpumpnings i alt 16 medarbejdere, hvoraf otte arbejder arbejder på Sjælland

Maskiner stilles op

Det er altså på lørdag den 10. september, at Midtjysk Betonpumpning fejrer 10-års jubilæum med åbent hus, hvor alle interesserede kan komme og opleve virksomhedens store maskiner. Tom kan ikke sætte et tal på, hvor mange mennesker, der møder op, men gætter på et sted mellem 300 og 500.

­ – Jeg er selv meget spændt på at se, hvordan det kommer til at se ud. Alle vores pumpemaskiner fra Jylland bliver stillet op, og nogle af dem har vi jo selv udviklet. Så det bliver noget at et syn. Jeg ved ikke, hvor mange der kommer, men håber da, at folk kigger fordi, siger han.

Midtjysk Betonpumpning har sendt invitationer ud til kunder og samarbejdspartnere. Desuden er almindeligt interesseret også meget velkommen til at kigge forbi.

Gazelle-virksomhed tre år i træk

Midtjysk Betonpumpning er efterhånden sammen med Unicon og DK Beton de største udbydere inden for betonpumpning herhjemme. I det seneste tre år i træk har virksomheden fra Mollerup været i København for at modtage prisen som gazelle-virksomhed. Det er ikke en hvilken-som-helst pris. Firmaet fra Mollerup er i blandt de 10 hurtigst voksende virksomheder i Danmark. Ifølge Tom Ebbesen fremtidsudsigterne kun positive. Midtjysk Betonpumpning håber at få en stor del af kagen i arbejdet med det nye Apple-byggeri ved Foulum.

Og i øvrigt er det ikke kun Tom Ebbesen, der er glade for sine medarbejdere. De positive ord går også den anden vej

– Tom er jo umiddelbart en ydmyg fyr, men det er vigtigt at forstå, at Tom virkelig har arbejdet hårdt for det her. Der har været meget kløen i håret undervejs, når man bygget et firma op af denne her kaliber, og hvis det er nogle, der fortjener det, så er det ham, siger kørselsleder Peter Fisker.

Kommentarer