Tånum

Man får rigtig meget for pengene i Tånum

Drømmer du om mere plads, tid til det nære, en lækker bolig omgivet af smuk natur – i et område, hvor du får rigtigt meget for pengene? Så bør du overveje en af de 26 landsbysamfund i Randers kommune. 

I Randers opland er der ikke kun gode rammer for familierne. Der er også rig mulighed for at skabe sig en spændende  tilværelse som single. Det er 48-årige Katja Kokholm, der flyttede til Tånum i efteråret, et godt eksempel på:

– Jeg har drømt om at flytte på landet i mange, mange år, og her i efteråret havde jeg både mulighed for det økonomisk og det helt rigtige hus kom til salg. Jeg synes, at man får rigtigt meget for pengene herude i Tånum og det passer lige til min pengepung, siger hun i nedenstående video, hvor du kan få et indblik i, hvordan det er at bo og leve i Tånum.

Se videoen her:

Venstres Lars Søgaard er formand for Landistriktsudvalget i Randers Kommune. Han mener, at oplandet i Randers kommune ligger perfekt for pendlere med arbejde i Aarhus, Aalborg, Silkeborg, Viborg eller på Djursland
– Jeg håber at borgerne vil tage godt i mod filmene, og dele dem på nettet, så det gode budskab når langt ud, og også gerne rammer potentielle tilflyttere, udtalte formanden i anledning af beslutningen sidste uge.

Kommentarer