Debat og politik

Malte Larsen: Maksimalt 15 uger igen…..

VALGKAMP
Debatindlæg af: Malte Larsen, Folketingsmedlem og kandidat for Socialdemokratiet

På Christiansborg er alle klar til valg, og såvel regering som opposition pudser forslagene af. Det er vigtigt at befolkningen ved, hvilken retning de vælger for Danmark i de kommende år. Der er nu maksimalt 15 uger igen inden valget.

Sundhedsreformen giver centralisering

Regeringen er ved at forhandle en aftale om fremtidens sundhedsvæsen på plads med DF. Regionsrådene skal afskaffes. Det vil medføre øget centralisering, og desværre ser det ikke ud til, at det væsentligste problem løses, nemlig manglen på personale i sundhedsvæsenet.

Mange spørgsmål til ministrene

Siden min indtræden i folketinget har jeg stillet en større mængde spørgsmål til forskellige ministre. Flere af spørgsmålene vedrørte nødvendige lokale investeringer i vores motorvej, herunder også afhjælpning af støjgener. Desværre har ministeren parkeret alle disse spørgsmål til sommeren 2020, hvor VVM undersøgelsen af udvidelsen ligger klar. Jeg stiller selvfølgelig opfølgende spørgsmål på de dele, hvor jeg tror der er chance for at få et bedre svar.

Ny ret til tidlig folkepension

Ved sidste valg gik jeg til valg på et forslag om differentieret pensionsalder. Jeg synes, at det er rimeligt, at en bestemt årrække på arbejdsmarkedet, giver ret til folkepension. Jeg er selvfølgelig både glad og stolt over, at vores parti nu er kommet med et udspil, så vi kan tage fat på at gøre disse tanker til virkelighed.

Infratstruktur bliver valgkamptema

Socialdemokratiet har fremlagt et udspil til langsigtede investeringer i vores infrastruktur. Vi vil anvende 70 mia. kr.i hele landet over de næste 10 år. Planen indeholder f.eks. investeringer i E45, men også de nødvendige opgraderinger af jernbanenettet.

Brug for hjælp

Valgkampen er i gang, og som kandidat har jeg som alle andre brug for hjælp. Alle er velkomne og man kan hjælpe på rigtig mange måder. Det kan være som uddeler af flyer, organisering af plakatruter, hjælp på kampagnetur, eller hvis man har en grund ud til befærdet vej, hvor vi kan opstille skilt lige op mod valget.

 

 

 

Kommentarer