Sønderbæk

Made in Randers med kunst i Sønderbæk

Kom til fernisering klokken 10 hos Galleri Sønderbæk skærtorsdag. Pressefoto

Galleri Sønderbæk har været Påskevært for kunstnergruppen Made in Randers siden galleriet åbnede i 2013. Typisk kommer der 4-500 kunstinteresserede gæster, som både nyder og roser udstillingen.

Den kendte kunstner Anna Steenberg vil i år censurere udstillingen og det er også hende, der sørger for, at de farverige, forskelligartede malerier bliver til en flot, helhedspræget udstilling.

Medlemmerne af Made in Randers er først og fremmest talentfulde fritidsmalere, så her har man mulighed for at købe virkelig flotte malerier for forholdsvis små penge.

Købelyst er dog ikke en betingelse, for at blive budt velkommen til udstillingen, så kør endelig til Sønderbæk, se de smukke malerierne og snak med et par af kunstnerne.

Anna Steenberg er meget bevidst om at undervise til selvudvikling, fremfor at eleverne skal lære at male som hun selv gør. Derfor vil denne udstilling vidne om to ting: at det er en gruppe af meget forskellige kunstnere, som udgør Made in Randers, samt at de enkelte kunstnere er under konstant udvikling.

Der er fernisering klokken 10.00 Skærtorsdag, hvor de fleste kunstnere vil være til stede. For en gangs skyld, vil de heller end gerne snakke om deres kunst.

Kommentarer