Havndal

Lyshøj Mølle får støtte til nye vinger

Lyshøj Mølle har fået 480.000 kr. fra Nordea – Fonden til nye vinger, der vil bidrage til at skabe mere aktivitet i Havndal området. 

Med 480.000 kr. i støtte fra Nordea-fondens Her bor vi – puljen kan Lyshøj Mølle nu færdig gøre montering af nye vinger, som har manglet siden år 2006.

Ove Knudsen, der er formand for den Selvejende Institution Lyshøj Mølle , glæder sig især til, at møllen nu kan få sine vinger monteret. Det er en stor hjælp at modtage 480.000 kr. fra Nordea-fondens ‘Her bor vi puljen.

Med de nye vinger kommer Lyshøj Mølle til at kunne male mel igen, til gavn for hele området, da det vil skabe et nyt samlingssted i Havndal.

58 mio.kr. til lokale fælleskaber 

Lyshøj Mølle har modtaget 480.000 kroner i støtte fra Nordea-fondens Her bor vi puljen på 58 mio. kr. der uddeles til projekter, som styrker lokale fællesskaber og sammenhængskraften i mindre byer. 

”Vi er utrolig glade for at se, at efterspørgslen på at styrke liv i det lokale er så stor – og med dette økonomiske rygstød får de mange lokale ildsjæle i Havndal og omegn ekstra mulighed for at sætte deres virketrang  i spild til gavn for fællesskabet” siger Christina Paludan-Müller, uddelingschef i Nordea-fonden, som støtter gode liv. 

Her bor vi-puljen havde ansøgningsfrist 23 september2021. Fonden modtog 429 ansøgninger og ud af dem har 113 fået støtte fra puljen til aktiviteter og fællesskaber.

Fakta om Nordea-fonden 

Nordea- fonden har et almennyttigt formål og støtter projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur.

Med Her bor vi-puljen uddeles i 2021 58mio. kr. til projekter som skaber aktivitet og styrker fælleskabet i mindre byer med 200 – 5.000 indbyggere. Projekterne støtte med mellem 100.000 kr. og 1.000.000 kr., og foreninger, selvejende institutioner og kommuner m.fl. kunne søge puljen med ansøgningsfrist 23. september 2021

Kommentarer