Kultur

Lyserød Lørdag – Randers Naturcenter støtter brysterne

Lyserød Lørdag Randers Naturcenter 2023. Arkivfoto: Randers Kommune

Lørdag den 7. oktober klokken 13.00 kan du tage med på en vandretur med mening, når Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Randers afholder Lyserød Lørdag på Randers Naturcenter.

– Naturen er løftestang for meget. Både som et sted for god motion, men også for de fleste menneskers mentale tilstand. Er der noget, der bøvler i livet, går mange ud i naturen og tænker store tanker. Naturen er et rum, hvor der kan samles ny energi. Der er højt til himlen for følelser, som kan få frit løb, siger  naturcenterleder Helle-Marie Taastrøm.

Hun står for velkomst og åbningstale på naturcentret, der holder Lyserød lørdag den 7. oktober fra klokken 13.00. Allerede fra klokken 12 er der dog indskrivning til aktiviteterne og betaling for deltagelse, der koster 25 kroner. For yderligere 25 kroner kan man købe kaffe, saftevand og kage. Og så kan man deltage i NADA-Cafeen, som koster 50 kroner.

Hele eftermiddagen kan du på naturcentret nemlig tage på NADA-Cafe og opleve 45 minutter i ro og fred med fem nåle i hvert øre og en kop NADA-te i hånden.

Der er desuden underholdning ved lirekassespiller Niels Segalt samt mulighed for at bage lyserøde pandekager til fem kroner pr. styk. Børnene kan få en ridetur på ponyerne fra “Stald Mostgården” i Tebbestrup. Det koster 10 kroner pr. tur. Alle indtægterne går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Mødested er Randers Naturcenter, Gudenåvej 20, Randers NV. Medbring godt humør, praktisk tøj og kontanter;  der kan dog også betales med MobilePay.

Du kan tilmelde dig til turen forud ved at betale 50 kroner til MobilePay 882029. Ved fremmøde vises kvittering.

Mere om NADA-Café

NADA er et standardprogram som består af fem nåle i hvert øre. Nålene skal sidde i øret i ca. 45 minutter, hvor man sidder i ro og slapper af.

Imens serveres NADA-te, som består af en række urter udvalgt for deres yin styrkende effekt.

NADA er en nonverbal metode med fokus på recovery, empowerment og personlig udvikling.

NADA hjælper med at stabilisere organismen såvel fysisk som psykisk. NADA er ikke rettet mod særlige diagnoser, men kan bruges i alle situationer, hvor en person har brug for stabilitet, bedre stress-håndtering, fokus, bedre håndtering af følelser og kognitive funktioner.

Lyserød Lørdag Randers Naturcenter 2023. Foto: Randers Kommune

 

Kommentarer