Randers By

Lykke har fundet en veninde for livet

Lykke Jensen fra Randers. Foto: Privat.

26-årige Lykkes omgangskreds var blevet mindre med årene, og hun var derfor på jagt efter venner,  der kunne blive en del af hendes hverdag. Efter at have opdaget Boblberg, tog hun chancen og  oprettede sin egen bobl. Lykke ramte plet første gang hun mødtes med en, og de fandt hurtigt ud af, at der var en helt speciel gnist mellem dem. Lykke er nu beriget med en veninde for livet, og selvom  at hun har fundet det, hun ledte efter, er hun ikke færdig med at udforske Boblberg og de mange  fællesskaber, der er derinde.  

Lykke Jensen fra Randers på 26 år syntes, at hendes omgangskreds var blevet mindre med årene, hvilket nok skyldtes, at flere var flyttet til forskellige steder rundt om i hele Danmark. Af netop denne grund, ønskede Lykke at udvide sin omgangskreds med flere venner, som hun kunne lave alt mellem himmel og jord sammen med. 

Hun stødte på Boblberg gennem internettet og oprettede kort tid efter sin egen bobl. Lykke var især begejstret for, hvordan man opretter en bobl:

– Dét, at man selv kan vælge, hvor meget man vil skrive om sig selv, og om man vil have et billede på af sig selv eller noget helt andet. 

Lykke fik hurtigt en henvendelse fra Camilla, som hun skrev sammen med i en kort periode for at  lære hinanden bedre at kende, inden de aftalte at mødes. De mødtes første gang på en cafe, og de klikkede med det samme. Anden gang mødtes de til en omgang klatring – og selvom Camilla er  højdeskræk, sprang hun ud i det.  

– Det var sjovt, og den dag er blevet til et minde, som vi altid vil huske, fortæller Lykke Jensen.

En af Lykkes store interesserer er paddleboarding, og hun har naturligvis derfor også haft Camilla  med ude og paddle. De har også været hjemme hos hinanden og hilst på hinandens partnere, og  ellers mødes de bare til hygge og spilleaftener både med og uden børn. De prøver at se hinanden 1- 2 gange om måneden.  

Lykke har også mødtes med en anden, som hun har mødt igennem Boblberg, og de har set hinanden  flere gange. Hun glæder sig flere oplevelser.  

Lykke er lykkelig over de venskaber, hun har fundet på Boblberg, og hun havde aldrig troet, at hun  ville finde en som Camille. De har nu været veninder i to år, og alligevel føles det kun som  begyndelsen af, hvad deres venskab har at tilbyde. Efter Lykkes succes på Boblberg, er hun og  kæresten også gået på jagt efter nogle at lave mad- og hyggeaftener sammen med i fremtiden. 

Boblberg er en super god side – man kan søge alt, der er absolut ingen grænser, slutter Lykke Jensen.

Kommentarer