Debat og politik

Lokal Østjyde vil i Folketinget for Moderaterne

Henrik Rejnholt Andersen der bor i Langå sammen med sin hustru Pernille og deres tre børn, arbejder til dagligt hos De Forenede Dampvaskerier hvor han er kundechef.

Nu er han blevet valgt som folketingskandidat for Moderaterne, og Henrik håber på at komme ind i Folketinget hvor han vil være med til at ændre dansk blokpolitik som vi kender den idag.

Henriks mærkesager for erhverv, transport og miljø har han indsigt i fra sit arbejde, og vil derfor bidrage med erfaringer fra “det virkelige arbejdsliv” i politiske diskussioner i Folketinget.

Derud over interesserer Henrik sig for mærkesagerne familie og ligestilling, hvor han håber på at kunne påvirke dansk politik til gavn for de danske familier, så politikken hænger bedre sammen med virkeligheden af når vi befinder os i børnepasning, børnenes skole og i ligestillingen for mand og kvinde.

Da Henrik første gang hørte Lars Løkke Rasmussen talte om at stifte parti med “almindelige danskere” og på tværs af blokpolitik, syntes Henrik at Lars Løkke Rasmussen havde fat i nogle gode idéer.

Henrik kontaktede derfor Lars Løkke Rasmussen, for at høre nærmere og for at finde ud af om de øvrige politiske holdninger stemte overens med Henriks egne.

Holdningerne stemte godt overens og Henrik føler sig derfor som den rette mand til at arbejde for Moderaterne i Østjylland og være med til at bryde med dansk blokpolitik og være med til at skabe gode ændringer som gavner folket.

Kommentarer