Livsstil og forbrug

Liebhaver-mægler Jan Fogs tidligere Ferrari nu på fysisk auktion i Randers

Foto: Campen Auktioner A/S

Campen Auktioner har endnu en spændende Ferrari-fortælling op til den fysiske auktion lørdag den 25. juni 2022 kl. 11.00 i Randers.

Ved gennemgang af køretøjernes data viser det sig nemlig, at den kendte og succesfulde ejendomsmægler, Jan Fog, fra det populære TV2-program ‘Liebhaverne’ har været tidligere ejer af en af de tre Ferrarier, som kommer under hammeren på lørdag. Auktionen bliver et internationalt tilløbsstykke med bydere fra ind- og udland, hvor køretøjer for adskillige millioner kroner får nye ejere.

Fuldendt fuldblodsfornemmelse

Jan Fogs eftertragtede, blodrøde Ferrari Spider oser af hestekræfter, livsglæde og selvtillid. For de stilbevidste handler det om personality – det havde Jan Fog, og det afspejler sig utvetydigt i hans valg af køretøj. Fremtidens ejer af denne Ferrari får en skøn vogn med en rigtig fin fortælling!

Fortællingerne er i højsædet

”Testarossa’en tilhørte en oliesheik i Saudi-Arabien, og Jan Fog har ejet ”Spider’en”– spændende, om Ferrari 330 GTs historie også når at dukke op inden den store fysiske auktion på lørdag”, udtaler auktionarius Finn Campen.   

Den tohjulede røde Ferrari

På auktionen kan du også se og byde på en tohjulet Ferrari, som den røde Ducati MC kaldes i folkemunde. Den charmerende, italienske motorcykel er berømt for sit banebrydende design og sine kraftfulde præstationer – et ikon inden for ultimativ køreglæde.

Designmøbler

Et af trækplastrene på den fysiske auktion er også de ekstremt flotte designmøbler, som virkelig er i en kategori for sig: 2 stk. ”Det Gyldne Æg”, ”Svanen” (alle jubilæumsmodeller) samt 7’er stole af Arne Jacobsen og Hans J. Wegners tidløse Y-stole. Mange smukke designlamper vil også oplyse den fysiske auktion og sætte spot på de over 250 katalognumre.

Andre auktionseffekter

Blandt hovedattraktionerne fra det imponerende store konkursbo hører også de interessante specialbiler (Alfa Romeo, Ford Capri, Wartburg, BMW m.fl.), flere end 30 veteranknallerter, Vespa-scootere, sjove lad- og budcykler, malerier og utallige effekter til den erhvervsdrivende (varebiler, traktorer, gaffeltruck, pallevender, materialehejs, værktøjsvogne og meget mere).

Investering

I denne tid, hvor aktieværdien og pensionsbeholdningen hastigt rasler ned, overvejer mange fremsynede forbrugere at gå andre veje, når de skal investere. Det er helt oplagt at investere i klassiske biler og designmøbler, hvor man ofte kan forvente et fint afkast ved et evt. senere salg. Tanken bag er også en nærværende glæde ved at omgive sig med smukt interiør og eje en unik specialbil – i stedet for at parkere pengene i banken.

Fakta om auktionen

Hvis du vil opleve en stemning, der oser af olie og benzin – iblandet duften af grillede pølser, så giv dig selv og din familie en ekstraordinær oplevelse og tag på denne kæmpestore fysiske auktion hos Campen Auktioner i Randers. Det vil være en af årets største og mest alsidige!

Forhåndsbud kan foretages indtil torsdag den 23. juni 2022 kl. 20.00. Der er eftersyn på Myntevej 2, Randers NV torsdag den 23. juni 2022 kl. 9-19 samt på selve auktionsdagen fra kl. 9.00.

Indgangen er gratis, og der er mulighed for at købe mad og drikke.

Kommentarer